nä nu blir jag irreterad

Postat av:

är du dum eller?
Thailand är typ ett av de billigaste länderna du kan shoppa i?
jag har varit i Phuket 6 ggr och det är alltid lika billigt. Kom inte och snacka skit om att det är dyrt och otrevliga människor (Thailändarna är alltid snälla och älskar turister!)

snacka inte skit om nått du inte vet! 😉 pusspåe´!

 

Svar till en otrligt blåst människa ! : Japp, det är billigt, ja. Men då har du inte vart i bangkok, där är dom mycket trevligare. Även om dom fortfarande är trevliga i puhket. Och prisskillnaden är enorm, fast det beror på vart du åker i i bangkok. Men jag lovar dig att du är en sån dära liten turist människa som åker runt på arregerade dyknigar. Visst jätte mysigt, men du verkar inte veta någonting, som sagt. Snacka inte skit om nåt du inte vet..

(Visited 29 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. fuckface februari 27, 2009 at 8:36 f m

  Ler dej stava din äkliga stockholmsbrud öööööhhhh mvh dina fanns

  Reply
 2. A februari 27, 2009 at 9:14 f m

  men gud vem äre som är dum ?

  du verkar bara vilja att hitta nån liten grej som du kan klaga på.dålig stil.

  och vafan läser du bloggen om hon inte vet nått?

  paow din blogg är bra!

  Reply
 3. Anonym februari 27, 2009 at 9:17 f m

  Du har rätt paulina!! .. Och det e bra mkt billigare i bangkok än phuket.. SJUKT mkt billigare!! i phuket e det nästan dyrast att shoppa i.. hare bra!

  Reply
 4. O l i v i a februari 27, 2009 at 9:29 f m

  MBK i Bangkok måste du till! 😀

  Reply
 5. Nicole februari 27, 2009 at 10:10 f m

  Jag har vart i Thailnd fyra gånger , jag har vart nästan i hela Thailnd det dyraste stället är Phuket för det är vanast med turister där så dom höjer priser där .. för dom vet att korkade typ finnar ? köper endå . Paulina har 100% rätt !

  Reply
 6. linnea februari 27, 2009 at 12:40 e m

  måste säga att thailand överlag är väldigt billigt och alla är super trevliga, det måste dom ju nästan vara eftersom dom lever på turismen till enn stor del. anledningen till varför du uppleve dom som otrevliga eller något kan vara för att dom tror du är en hora som ska sno deras män. det gjorde dom om min kompis när vi var där. min kompis är blond och hade en aning utmanande kläder, då trodde dom hon var typ en hora från europa som skulle ta deras män.

  så visa bara respekt så är allt lugnt.

  Reply
 7. amanda februari 27, 2009 at 1:54 e m

  gogogog paow 😉

  haha så ägd tjejen.

  Reply
 8. Lisa februari 27, 2009 at 2:20 e m

  Du kanske borde tänka på vad du skriver. Om du tycker att människorna på ett ställe är trevligare än människorna på ett annat ställe så kan du väl skriva det, men det betyder ju inte automatiskt att människorna på det andra stället är otrevliga. Samma sak med priserna. Visst kan det vara billigare på ett ställe än på ett annat men det betyder inte att det är svindyrt på det andra stället. Det känns som att du inte riktigt tänker ordentligt. Fjortissyndrom?

  Reply
 9. Michaela februari 27, 2009 at 3:49 e m

  haha skön du är ;D

  Reply
 10. Anonym februari 27, 2009 at 4:27 e m

  vem faan bryr sig?

  Reply
 11. Nettan juni 20, 2009 at 8:45 e m

  Det finns delade åsikter om hur Thailands befolkning bemöter turister och oftast beror det på var i landet man är. Där det är mindre turism är det mycket billigare och folket dessutom vänliga av sitt hjärta. Men Phuket är ganska dyrt förhållande till andra platser i Thailand som Koh Chang (som också är turistbefolkat). Dock har jag aldrig varit i Bangkok men så något om den staden kan jag inte säga. Själv har jag varit i Thailand två gånger och jag längar otroligt mycket tills jag är där nästa gång. Förövrigt, galet rolig blogg och följa! 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *