ny dator

Fick en dator utav pappsen idag.. Blev lite småsur eftersom jag inte fick följa med och välja, men blev jätte nöjd iallafall. Och webbkamran är grym ! Woho. Tack.. Okej bilderna är inte så bra på den, menmen..


(Visited 7 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. annnnnna februari 27, 2009 at 11:52 e m

  en sån har jag! 😀 sitter vid den riiight now! 😀

  den är faktiskt jätte bra, lite tung och otymplig(haah) men annars bra 😀

  och camen är bäääst! ;D

  Reply
 2. "Jasmin" februari 27, 2009 at 11:55 e m

  Hej Paulina!

  Du verkar verkligen vara en jätte söt- och gullig tjej! Jag tänkte och tyckte dåligt om dig i början men sedan ändrade jag uppfattning! Jag är rätt så chockad eftersom jag själv är 14 år oc har svårt att ta emot kritik men att du driver en blogg där du ständigt får ta kritik och att du är 15 år chockerar mig, hur klarar du av det? Jag beundrar dig! Men sedan när jag kollat igenom dina bilder på PA och tittat ner på invandrare så mår jag dåligt. Absolut jag förstår att det är invandrare som kommenterat ditt album och sagt "hora, slampa" men åt deras vägnar så ber jag om ursäkt. Så ska man inte säga men du ska inte heller säga att invandrare är siochså eftersom jag själv är utlänning och tar starkt åt mig och blir väldigt ledsen… Jag hoppas att du ändrar uppfattning om invandrare, det finns underbara personer! Skit i alla andras kommentarer, DU ÄR DU. Var stark!

  Paulina, jag hoppas du får det bra i Thailand och chansen att fixa din skola! Umgås inte med fel personer bara! Ta hand om skolan, umgås med dina vänner och ta det lugnt! Man behöver inte vara ute till 5 på morgonen och supa för att ha kul! Ni kan vara hemma och mysa eller bara ha en hemma fest, men den ska såklart inte spåra ur så saker händer! 😉 Jag förstår att det finns grejer som du ångrar i ditt liv och dåliga beslut som du har tagit, men snälla försök och glömma dom! Jag var en av dom som skrev taskiga kommentarer till dig förut och det ångrar jag!

  Take care.

  Kram!

  "Jasmin", 14 år.

  Reply
 3. A-* februari 27, 2009 at 11:58 e m

  åå acer suger tro mig :O

  Reply
 4. emma. februari 28, 2009 at 12:01 f m

  åå vill också ha en bärbar 🙂

  Reply
 5. Filippa februari 28, 2009 at 9:09 f m

  "hej jag leker rik fast jag igentligen bor typ i slummen och är stammis på h&m"

  Reply
 6. Sanna februari 28, 2009 at 8:29 e m

  Bra och prisvärd dator!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *