piercinghistoria

Det var någon som skrev att dom ville att jag skulle göra ett inlägg om mina "piercings". Och då kan jag lika gärna gör det, sommaren 2007 så tog jag hål i vänstra näsan. Sen så tröttnade jag fram till hösten och tog ut den, och därefter så tog jag ett nytt fast i högra näsen (fick inte ta i vänstra för då betyder det att man är lesbisk enligt min mamma) . Sen lite senare så åkte jag till kroatien, och eftersom jag inte kan hålla andan under vattnet så måste jag hålla för näsan för att inte få in halvabassängen i magen. Och då tog jag ut den, för att jag ville så gärna bada. Sen så efter det så lovade min mamma mig att jag skulle få ta hål i naven när vi kom in till huvudstaden, men det ville jag inte. Sen så efter ungefär 2 månader så följde min pappa med mig till astorn och jag tog piercing i högra överläppen. Hon tanten satte den åt fel håll och tog fel bedöving (hon tog alchol ist). Så att det sved som fan och jag svimmade, sen så hade jag den dära i ca 2 månader. Men kulan ramade av hela tiden. Och så fick jag en stor "böld" mitt på halsen som tyckte mot min strumpa. Och det kan hända om man percar sig i munnan och får en infektion. Så jag tog ut min piercing och åt antbiotika. Sen yttligare ett par månader senare så fick jag för mig att pierca högra underläppen. Och det gick bra och jag hade det i ca ett halvår. Sen så bytte jag till en så kallad "hästsko" en halv ring. Sen så fick jag nog i min liiite för mycket alcohol en kväll, så jag snubblade i en stentrappa och slog upp "hålet" och det gjorde gaaaalet ont.Så jag tog ut den. Sen så fick jag för mig i sommras att ta hål i överläppen igen. Och då drack jag alcohl så jag tappade kulan och därefter staven när jag åt hambrugare. Så jag hade ett örhänge i (under mitt utegångsförbud alltså) för jag hade ingen möjlighet att köpa ngn. Sen så när jag gjorde det så köpte jag en för kort stav så att den "klämde" åt. Så jag tog ut den. Sen lite efter det så tog jag hål i näsan igen, och det har jag
kvar. hehe.. Och att ta hål i näsan gör inte ont, fast på vissa kan det blöda och det är jobbigt om man ska kli sig i näsan. Sen så hade jag ju i naven också, det gör ritkgit ont. Och det har svårt att läka, det kan ta upp till ett år. Haha, och i överläppen. SMÄÄÄRTA det gör ritkigt ont. Underläppen gör lite ont, men tungan känns faktikst inte. Men det är ritkigt jobbigt 4-5 dagar framåt. Så jag rekomenderar nnog tungan, för att där blir det minst lättast ifektion, fast iförsig. Om det blir infektion så blir det ritkigt läskig.
Och det hära är dom enda bilderna jag har på dom.

(Visited 168 times, 1 visits today)

59 Comments

 1. isabejb februari 5, 2009 at 1:34 e m

  hahah ska till astron och pierca mig imorgon i naveln, igeeeeeeeeeeeeeeen… haha puss

  Reply
 2. Anonym februari 5, 2009 at 1:55 e m

  haha okej ! 🙂 det är skit fiint,

  har också i naveln, riiiktigt ont tkr jag med. ska ta i underläppen imorgon, så aa 😉 fin blogg<3

  Reply
 3. Tess februari 5, 2009 at 1:58 e m

  Oops i did it again….

  Igår lovade jag er bilder ifrån stan men när ja kom dit bara klickade det i kameran å teknikern Tess fatta noll… minnes kortet saknades..

  vill du läsa fortsättningen å se bilder kolla då…

  Reply
 4. Jane februari 5, 2009 at 2:03 e m

  " sommaren 2007 så tog jag hål i vänstra näsan. " .. jasså har du två näsor du? hahah. shit.. bedövning, så löjligt..

  Reply
 5. Sandra | jiggly februari 5, 2009 at 2:26 e m

  – Jag piercade naveln igår 🙂 helnöjd. Det kliar ingenting, eller är rött.

  Reply
 6. Mr.B februari 5, 2009 at 2:28 e m

  Piercing är överskattat. Tatuering eller ingenting!

  Reply
 7. smet februari 5, 2009 at 2:30 e m

  det var svårt för mig att läsa…

  satsa på att renskriva inläggen och styck indela dem 😉

  Reply
 8. Ella februari 5, 2009 at 2:44 e m

  Vill bara påpeka några saker (:

  1. Det stavas naveln 😛

  2. Det stavas alkohol 😛

  3. Vf gjorde det ont och tog sådan lång tid att läka på naveln ? :S jag har kompisar som piercat sig där, de sa att de inte kändes alls och det lägger inom 1 månad lr nåt :S

  Reply
 9. Ella februari 5, 2009 at 2:45 e m

  läker*

  Reply
 10. M februari 5, 2009 at 2:57 e m

  Fin blogg! Ha en bra dag 🙂

  Reply
 11. Amanda februari 5, 2009 at 3:15 e m

  Gillar du att ta hål i dig själv?:P

  Reply
 12. R februari 5, 2009 at 3:22 e m

  det gör inte ont i naveln eller i läppen. men det beror väl på hur mycket man tål också..

  Reply
 13. Danijela februari 5, 2009 at 3:25 e m

  Lägg upp en video där du plattar håret! 😀

  Reply
 14. natie februari 5, 2009 at 3:26 e m

  fin piercinG!!!

  Reply
 15. HANNI februari 5, 2009 at 3:29 e m

  Du skriver som en jävla kratta. Hur många näsor har du? Och hur kan en böld på halsen klämma på strumpan?

  Svar till Ella:

  Piercing i naveln är väl inte så farligt vid själva håltagningen. Värre är det om man får infektioner och skit. Jag har haft min i nästan exakt ett år och det går fortfarande upp och ner när det gäller detdär.. lite var då och då. Tror inte jag kan ta ut den utan att hålet växer igen.

  Reply
 16. Nathalié Hult februari 5, 2009 at 3:55 e m

  Läs min blogg om min oro, liv som instängd i en 2a pga rädsla för dom som skadade mitt psyke så jag aldrig kommer kunna leva ett normalt liv igen pga våldtäkt och misshandeln och ännu massor av hot som hände för 1 1/2 år sedan på : http://chilen.blogg.se/

  Reply
 17. Anonym februari 5, 2009 at 3:56 e m

  haha den var fan i maj det dåligase blogginlägget jag har läst i hela mitt liv!!!

  Reply
 18. Liza februari 5, 2009 at 4:15 e m

  Har du inte fått något ärr efter alla dina piercingar? snälla svara måste veta!

  Reply
 19. isabejb februari 5, 2009 at 4:48 e m

  haha jaag vet, hon gjorde snett på mig också, fast inte så där så att det syntes för andra, mest jag som störde mig på det…

  men aah, imorgon gör jag igen, och ska påpeka att hon ska göra det rakt 😛

  haha <3

  Reply
 20. Yasemin februari 5, 2009 at 5:11 e m

  det är fint med piecingar men jag är rädd hahah .. skulle göra en i naveln för flera år sen men hann inte göra den för jag svimmade hahah .. men efter ett tag går jag och gör en tattoo det klarade jag förstår inte varför gör ju mer ont att göra tatto .. vad kan det bero på ? vill verkligen ha i tungan

  Reply
 21. Sussi februari 5, 2009 at 5:16 e m

  Oj oj oj… hur mycket pengar har dina föräldrar slösat på dina hål som du bara låter läka ihop hela tiden?

  Isabejb: Varför i hela friden går man tillbaka till någon som piercar snett och fel? Och betalar för det antar jag?

  Reply
 22. Filippa februari 5, 2009 at 5:20 e m

  Funderar på att pierca mig i naveln men är rädd att det kommer göra för ont för vad jag klarar av, haha och hur lång tid tar det att läka? Är de en jobbig läkningsperiod?

  Reply
 23. matilda februari 5, 2009 at 5:46 e m

  oj, fina ärr du lä ha i ansiktet nu, fast ser att du använder en held del smink så de syns väl ändå inte?

  Reply
 24. Hannah februari 5, 2009 at 5:59 e m

  Tungan har ju typ mest infektions risk, det är ju där dem säger när dem piercar att man ska vara noga mer hygien osv.

  Reply
 25. Anonym februari 5, 2009 at 6:41 e m

  Men hade du inte flera i örat ? Visa dom ! <3

  Reply
 26. matilda februari 5, 2009 at 6:47 e m

  först tog jag hål i vänstra näsan och sen i högra? :Ö

  Reply
 27. lisa februari 5, 2009 at 6:52 e m

  Lägg upp en video där du visar hur du sminkar dig och fixar håret:) vore kul!

  Och fortsätt på historien om hur du och dessie blev kompisar.

  Reply
 28. lisa februari 5, 2009 at 6:53 e m

  Vill du vinna en likadan mobil som tjejerna i gossipgirl har? Gå in på min blogg, så får du reda på hur!:)

  Reply
 29. julia februari 5, 2009 at 7:58 e m

  har du inte fått nåra ärr? 😮

  Reply
 30. nellie februari 5, 2009 at 8:17 e m

  gör det ont att ta hål i tungan?, vill gärna ha ett svar

  kram =)

  Reply
 31. Anonym februari 5, 2009 at 8:41 e m

  hon skrev ju att dt inte gjorde det 😛

  Reply
 32. julia februari 5, 2009 at 8:53 e m

  oj herregud vad många gånger du piercat dig . 😉 <3

  Reply
 33. HANNAH februari 5, 2009 at 8:58 e m

  Fan vad kul med en ny blogg på mest-besökt-blogg! Eller iofs, vet inte hur länge du varit där men 🙂 Jag skulle bli skit glad om du röstade på min outfit som finns i min blogg. Om du vill se bara bilden direkt klicka här: http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=17012

  Tack i förhand 🙂

  Reply
 34. tess februari 5, 2009 at 9:27 e m

  Haha, ja det är kul med piercings 😉

  Reply
 35. Anonym februari 5, 2009 at 9:37 e m

  Tungan e inte fint ! Överläppen e det finaste

  hah

  Reply
 36. Angelica februari 5, 2009 at 9:40 e m

  Jag har piercing i bröstvårta, det gjorde sjukt ont och jag skulle aldrig göra om det!!!

  jag trodde jag krossade ett hjärta,, men i slutändan var det mitt egna som krossades 🙁 Läs min blogg om hur det gick till och jaaa sen får ni gärna ge mig lite tröst :S buuhuuu

  Reply
 37. Hanna februari 5, 2009 at 9:42 e m

  inte för att klaga på hur du skriver (för det har väl andra människor redan gjort tillräckligt?), men man kan både bada (och hålla sig för näsan) och vara snorig och snyta sig utan att det är någon fara med piercingen. Jag vet, jag har två i samma näsvinge. 🙂

  Jag vet inte riktigt vart du piercade dig när du fick bedövning, men vad jag har läst mig till har inte piercare någon legitimation för att använda den typen av medel (dem tvättar bara rent innan håltagning).

  har svårt att tänka mig att piercingen orsakade bölden på halsen, men vad vet jag?

  vet inte vad du fått för direktiv, men man bör inte dricka alkohol under de första fem-sex veckorna för att piercingen skall ha en chans att läka ordentligt.

  Läsbart innan nästa håltagning? http://www.tribe.se/index.asp?bid=1&cid=15

  http://www.tribe.se/index.asp?bid=1&cid=17

  Lycka till! 🙂

  Reply
 38. Emma februari 5, 2009 at 9:53 e m

  Jag har i läppen o vill ha i tungan med

  Reply
 39. karin februari 5, 2009 at 10:20 e m

  har du 2 näsor? eftersom du pierca den vänstra??

  Reply
 40. Anonym februari 5, 2009 at 10:27 e m

  HAHAH VILKEN IDIOT MORSA SOM SÄGER ATT MAN ÄR LEBB IFALL MAN TAR I VÄNSTRA. DET ÄR DÄR MAN SKA HA JÄVLA CP. ANNARS SER DET HELT FUKT UP UT!

  Reply
 41. Frida februari 5, 2009 at 11:12 e m

  Jag kände inte det i naveln, så det gjorde minst ont tycker jag, tungan gjorde mer ont 😉

  Reply
 42. N februari 5, 2009 at 11:21 e m

  Naveln gjorde inte ont alls att göra tycker jag, och på tisdag åker det i en ny piercring i underläppen 🙂

  Reply
 43. mittliviuppsala.blogg.se februari 5, 2009 at 11:34 e m

  ja tog på astron i sthlm hål i tungan bara för ja va underårig,

  blev infekterat som fan hela tandkötttet, o fick feber..läst på nätet att man kan dö av de, de börjar me feber.

  Reply
 44. Anonym februari 5, 2009 at 11:52 e m

  Två näsor och två överläppar. ha,ha jösses du måste se helknäpp ut! =)

  Reply