piercinghistoria

Det var någon som skrev att dom ville att jag skulle göra ett inlägg om mina "piercings". Och då kan jag lika gärna gör det, sommaren 2007 så tog jag hål i vänstra näsan. Sen så tröttnade jag fram till hösten och tog ut den, och därefter så tog jag ett nytt fast i högra näsen (fick inte ta i vänstra för då betyder det att man är lesbisk enligt min mamma) . Sen lite senare så åkte jag till kroatien, och eftersom jag inte kan hålla andan under vattnet så måste jag hålla för näsan för att inte få in halvabassängen i magen. Och då tog jag ut den, för att jag ville så gärna bada. Sen så efter det så lovade min mamma mig att jag skulle få ta hål i naven när vi kom in till huvudstaden, men det ville jag inte. Sen så efter ungefär 2 månader så följde min pappa med mig till astorn och jag tog piercing i högra överläppen. Hon tanten satte den åt fel håll och tog fel bedöving (hon tog alchol ist). Så att det sved som fan och jag svimmade, sen så hade jag den dära i ca 2 månader. Men kulan ramade av hela tiden. Och så fick jag en stor "böld" mitt på halsen som tyckte mot min strumpa. Och det kan hända om man percar sig i munnan och får en infektion. Så jag tog ut min piercing och åt antbiotika. Sen yttligare ett par månader senare så fick jag för mig att pierca högra underläppen. Och det gick bra och jag hade det i ca ett halvår. Sen så bytte jag till en så kallad "hästsko" en halv ring. Sen så fick jag nog i min liiite för mycket alcohol en kväll, så jag snubblade i en stentrappa och slog upp "hålet" och det gjorde gaaaalet ont.Så jag tog ut den. Sen så fick jag för mig i sommras att ta hål i överläppen igen. Och då drack jag alcohl så jag tappade kulan och därefter staven när jag åt hambrugare. Så jag hade ett örhänge i (under mitt utegångsförbud alltså) för jag hade ingen möjlighet att köpa ngn. Sen så när jag gjorde det så köpte jag en för kort stav så att den "klämde" åt. Så jag tog ut den. Sen lite efter det så tog jag hål i näsan igen, och det har jag
kvar. hehe.. Och att ta hål i näsan gör inte ont, fast på vissa kan det blöda och det är jobbigt om man ska kli sig i näsan. Sen så hade jag ju i naven också, det gör ritkgit ont. Och det har svårt att läka, det kan ta upp till ett år. Haha, och i överläppen. SMÄÄÄRTA det gör ritkigt ont. Underläppen gör lite ont, men tungan känns faktikst inte. Men det är ritkigt jobbigt 4-5 dagar framåt. Så jag rekomenderar nnog tungan, för att där blir det minst lättast ifektion, fast iförsig. Om det blir infektion så blir det ritkigt läskig.
Och det hära är dom enda bilderna jag har på dom.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (59)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *