pink den 10de november

Har vart på alla hennes konserter förns år 2004. Jag äääälskar henne hon är så jävla cool. Hon står för sin sexualitet, hon skriver sina egna texter och bryr sig inte om vad andra tycker. Japp ni hörde rätt den 30 åriga sångerskan, eller hon fyller 30 i år. Och jag äslakr henne, Någon som ska gå på hennes konsert ? Kan bara inte sluta digga den hära tjejen, och om ni hoppas på att se henne så rör hon sig runt götgatsbacken och brunogallerian. Har sett henne dära 2 gånger, och blir lika galen varje gång. Oh herregud !

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *