S T Ä D N I N G – i sista sekunden

Shit what happens ? Pappsen har blivigt städ galen, så nu måste jag städa badrummet.. Men först måste jag dricka upp min blåbarsmoothi som pappasen köpt till mig nere på kaffebaren, känns lite sisådära flashbacks från i sommars när vi åkte till thailand. Då drack och och Maria en sån ?! Och då kom vi hem oskadda och utvilade, pga för då kunde vi ligga i våra superduper sköna stolar, och välja vilken film vi fick kolla på. Galet skönt ! Så håller tummarna för att en tant med skägg säger "tyvärr det är en fet man som behöver 3 flyplansstolar, ni måste tyvärr sitta i förrsta klass"..Fast iförsig sånt händer väk aldrig ? Eller… ? *håller tummarna*

(Visited 41 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. jennifer februari 28, 2009 at 2:19 e m

    när vi skulle åka till thailand så ringde dom o frågade om vi kunde åka en dag tidigare o mamma bara visst, om vi får åka första klass! :O o vi fick haha

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *