Min kompis Steffi satt mitt emot Alexandra på tuben idag. Och Dessie bad desperat efter att få prata med Kissie. Och frågade varför balbla, så jag tänkte att nu orkar jag inte bry mig. Skrev ett inlägg till henne, och sa att om hon vill lägga in en massa bilder på mig och vara omogen så fine ! Men jag bad om uräskt, för att jag är nog egentligen rätt så lik henne. Till både utseende och beteende bara att jag inte ser det själv. Så jag bad om ursäkt iallafall, so now the war is over. Inte för det var något dirket. Men på msn så var hon faktiskt väldigt trevlig. Btw så ska jag och Steffi till mässan imorgon, och kolla runt lite dära. Och dära kommer ju amir representera sin blogg. kul ju !

Och en sak till, såg att någon skrev att Kisse var helt blåst. Visst jag med kankse och Dessie, men vi har blivigt kända på det. Och desto mer vi gör som är patetiskt och pinsamt desto fler besökare får vi. Som när Paris Hilton blev intrejuvad av en jurist i usa så sa hon följande.
– Hur ska du göra värden bättre ?
– Jag ska göra löshår utav det bästa kvalité som normala människor faktikst kan köpa.
Kommer ihåg när jag och Diana min barndomsvän satt uppe mitt i natten och diksuterade om hon var helt blåst i huvudet eller om det var ett sätt att få uppmärksamhet utav media ? Hon är alltså smart,

Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *