skola

Förlåt för att jag inte uppdaterade så mycket intressant igår.  Men mitt liv var inte så intressant just då. Somnade typ kl 5 igår, och gick upp kl halv sju. Gosh hur lyckas jag ? Aja, åkte till skolan. Gick på matten med min vääädligt tråkiga särmattelärare. Hon satt och snackade om att hon hade 19 cm tjocka böcker om matte. Och vi i gruppen bara "yeah vad intressant". Men desor mer vi sa att det var tråkigt och ointressatn, desto mera snackade hon. *suck* Aja men sen så gick jag till per-arne (min lärare) och pratade om att jag skulle komma tillbaka efter jag hade gått och ätit. Så jag tog en sväg till Jenoas skola under tiden, och så träffade jag lilla Alicia. Och jag kan fortfarnade inte se skillnad på henne och saga (dom är ju tvillingar) . Haha fast dom är inte ens lika. Aja men iallafall så drog jag och jaui till tacobar. Åh vad gott, jag kan äääta igen! Jippie. Aja gick tillbaka till skolan, och fick lite hemarbete. Sen så träffade jag pappasen, och så fick jag pengar. Fast bara 3000 tusen. Ska ju köpa busskort och så. *blink* haha.. Känner mig lite cahs flow (stavningen ?) aja men nu ska jag strax ut och träffa dessie och shoppa gärnet !
Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)
 • Victoria

  Du måste ju vara helt jävla dum i huvudet. "bara 3000"? Jävla bortskämda snorunge. Och kom inte och påstå nåt annat. Vad fan vet du om pengar egentligen? 3000:- är inte "bara" Försök få in det i din lilla hjärna. Om du nu ens har det.

  När du blir vuxen så kommer du inse hur jävla mycket 3000 kr är. En 500 hundring är mycket pengar. Att få 3000:- bara så där är jäääääävligt generöst. Och jag skulle hoppa av glädje om jag fick så mycket pengar. Lär dig och vara lite tacksam. Du är riktigt löjlig när du skrev så där. Hör du inte själv hur dumt det låter? Tycker du inte själv det? Bortskämda jävla snorunge. Och nej jag är inte avundsjuk på dig. För det finns ingenting att vara avundsjuk på. Är en tjej på 21 år bor i Stockholm med min kille. Har ett JOBB. Där jag får in en fin lön i månaden så jag kan gå och köpa mig det jag vill ha. Lär dig stå på egna fötter!

 • Anonym

  HHAHA du VILL verka bortskämd hahahahhahah

 • sanna

  du är så jävla blåst! bara 3000, amen vafan ge dig!

 • Ebba

  Hehe, bara 3000.. Älskar din blogg!

 • amelie

  seriöst 3000 är äckligt mycket pengar att få en tisdag? okej liksom på sin födelsedag då är det nice, men fan heller såhär! shit snacka om dålig farsa som ger så mycket pengar en fucking vardag? sjuka unge.

 • elin

  hur fan känner du saga och alicia? liksom umgås du ens med 95or?

 • Anonym

  BARA 3000? ojojoj =P

 • Anonym

  2009-02-04 @ 15:26:48

  Postat av:

  fyfan va sköön du är .. bara 3000kr!!! du vet inte riktigt hur mycket 3000kr är lilla gumman!

 • skaterboy

  fyfan va sköön du är .. bara 3000kr!!! du vet inte riktigt hur mycket 3000kr är lilla gumman!

 • Anonym

  men hon vill att alla ska tycka hon är bortskämd,that's it!

  sluta leka lilla gumman..

 • michelle

  säger som resten "bara 3000"? Skulle du köpa busskort åt hela familjen eller ska du ut och storhandla mat till familjen sen?

 • s

  eh verkligen BARA xD

 • Emelie

  Det märks att du inte gått i skola så mycket, du stavar som en 10 åring…

 • Anonym

  haha du tror att alla tycker du är cool om du verkar bortskämd? att ens prata om pengar är ofint OM man har pengar. Vilket du inte verkar ha. du låter skit löjlig när du skriver på det där sättet.. förstår du inte det? du är ingen rich kid så sluta låtsas om det och sluta sminka dig så jävla hårt. inte fint. smink är till för att framhäva ens fina drag, inte täcka dom. hade jag varit din förälder så hade jag spolat av ditt ansikte i duschen, hemskt! & Sluta klä dig som en hoochy hela tiden, du får ingen respekt på det sättet. GAH! Njut och var barn så länge du kan för fan och sluta vara så jävla osäker. du är inte cool för att du shoppar mycket eller ligger runt. lägg ner tid på viktigare saker för fan.

 • Ellie

  säger precis som dom andra, bara 3000? asså skiit du tror verkligen att det är coolt att vara bortskämd, men det är det verkligen inte! sluta leka att du är nåt, snälla och väx upp istället.

  Undrar hur du kommer vara när du är 30 ? kommer du gå till din pappa då också och be om pengar? asså snälla väx upp! och jag är verkligen inte avensjuk,för det där är verkligen inte nåt att vara avensjuk på

 • Anonym

  VADÅ BARA 3000? BORTSKÄMDA UNGE

 • Anonym

  vadå väldigt bortskämd ? 😮

 • Anonym

  HAHAHA, vadå bara?! det e inte lite pengar idiot! du kmr säkert bara köpa cigg! jävla hor rökare!!!! fuck you rökare!!! hor rökare!!!

 • mathilda

  du, dom som verkligen är rika lr bortskämda, dom döljer det och inte skryter om sina pengar. Asså bara 3000, ego :o?

  tänk på alla fattiga som blir överlycka för lite vatten? skärp dig.

 • Jane

  WORD UP VICTORIA 😀

  bara 3000, ja håller med Bortskämd, jag skulle bli glad om jag ens fick 500 kronor ens en 100 vafan..

  Här får man istället TJÄNA sig till pengar.. fy hatar er små batsungar som tror ni äger hela skiten.. BLÄ

 • Josefine

  vadå BARA 3000, äru skön eller?

  3000:- får man inte bara sådär, om man inte är galet bortskämd som du verkar vara. seriöst bortskämda jävla snorunge, och det värsta är att du verkligen vill verka bortskämd också.

  fu

 • linnea

  Aha.. bara "3000 tusen". Där ser man. Jag får bara en miljon om dagen av min pappa.

 • Anonym

  HAHAHHAHHA FUCKING BORTSKÄMDA MÄNNISKA FUL SOM EN HÄST MED FULA TÄNDER HELT CP , LIKNAR EN HORA IDJUUUUT RASSE OXÅ

 • D

  Haha lilla gumman. "Bara 3000", du sätter dit dig själv, bortskämd liten fjortis. Ärligt talat asså, du måste växa ur din skor lite. 3000 är inte så bara. Det är för mycket för snorungar, sorry, but that's the fact!

 • Karolina

  "Bara 3000"? Vilket jävla skämt, du ska bara vara glad över o få så mycket pengar, medans andra inte har något alls. Du ska själv få se hur det är när du blir vuxen o börjar ta hand om din egen ekonomi, räkningar etc. 3000 är jävligt mycket pengar o få när man fortfarande bor hemma o lever på sina föräldrar! Så du ska bara vara tacksam över det.

 • Anonym

  om din pappa nu har pengar så att han kan ge dig 3tusen bara så.

  Har han då inte råd med att betala en tandställning med? Kan ju lova att det är betydligt snyggare att ha tandställning ett tag än att ha glugg så att man får in en tia mellan tänderna 🙂

 • Karolina

  "Bara 3000"? Vilket jävla skämt, du ska bara vara glad över o få så mycket pengar, medans andra inte har något alls. Du ska själv få se hur det är när du blir vuxen o börjar ta hand om din egen ekonomi, räkningar etc. 3000 är jävligt mycket pengar o få när man fortfarande bor hemma o lever på sina föräldrar! Så du ska bara vara tacksam över det.

 • Karolina

  "Bara 3000"? Vilket jävla skämt, du ska bara vara glad över o få så mycket pengar, medans andra inte har något alls. Du ska själv få se hur det är när du blir vuxen o börjar ta hand om din egen ekonomi, räkningar etc. 3000 är jävligt mycket pengar o få när man fortfarande bor hemma o lever på sina föräldrar! Så du ska bara vara tacksam över det.

 • Paris

  Oj vad folk är avundsjuka.

  3000 ÄR lite pengar. Men inte för alla kanske. Men egentligen, vad får man för 3000 i dagens samhälle? Ingenting i princip.

 • Nathy

  Jag vill också ha 3000 av min papa! 😮

 • jennie

  jag vet nån som kommer skämmas jäääävligt mycket över sin blogg om 10 år… spoiled brat!

 • Helena

  Fan va alla ska bry sig så fort någon är lite bortskämd.

  So what?

  Hon kmr lära sig förr eller senare.

  Typiskt mellanmjölkssverige.

 • nikita

  ''HAHAHA, vadå bara?! det e inte lite pengar idiot! du kmr säkert bara köpa cigg! jävla hor rökare!!!! fuck you rökare!!! hor rökare!!!''

  hon/han kunde inte komma på något bättre eller? ;s vafan ge upp

 • Anonym

  Paris: Avundsjuka? Men snälla ge dig. Tror du att folk är avundsjuka på en liten fjortis? Nej det är dom inte. Dom försöker bara banka in lite vett i skallen på henne. Det finns ingenting att vara avundsjuk på. Det är bara så patetiskt.

  3000:- är MYCKET pengar. Iallafall för en liten snorunge som inte har nå grepp om nånting. I dagens samhälle får man mycket för 3000:-.

  Du verkar ju uppenbarligen inte veta så mycket själv om nåt.

 • Sabine

  Haha, fan vad lite.. En annan kan ju utan att lida av det lägga undan 10k i månaden, så jag vet inte, ditt försök till att impa på dina läsare failade totalt där, lol. Lär dig jobba, snorunge.

 • adam

  det roliga är att du skriver bara för du ska få många komentarer. du har säkert inte fått pengar på 3 månader. stackare, leker rik..

 • Anonym

  hon fick ju inte 3000 hon fick 3000 tusen alltså 3 000 000 särskrivning

 • j

  bara 3000, ojojojdå stackars liten…. bortskämd eller vad? ;O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *