sova

Haha, mitt "lyckade" förösk till att försöka vända tillbaka på dyngnet var ingen höjdare tydligen. Helt värdelöst, men jag var vaken i över 24 timmar. (A) Och bara för att jävlas med grossi så ska jag lägga in bilder på alla och hans kompisar. För jag var den enda som va nykter på mitt "chill# krök. Eller det var jag och maria, och jag Niklas och maria satt framför datorn. Medans **** och ballie var i ett rum, och grossi och Dessie var i ett rum. Haha kulkul, sen så kom min pappa hem. Och Dessie va onyktet som ett jag vette fan, haha lite kul faktikst x) Så vi gick till donken och köpte en hamburgare till henne, i hopp om att hon skulle vakna till. Men icke sa nicke, hon gav bort den. Den jäven. Och jag skulle träffat Steffi igår, men min mobil strejkade och alla mina sms kom runt kl 00.00 . Måste be pappsen att köpa en ny.. Fast jag kankse skulle få min mammas, hihi 🙂 Men nu ska jag fixa mig, och sen ska jag ut. Men först ska jag lägga in bilderna från igår. Puss

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *