*suck*

gick till skolan idag även fast jag inte mår bra.Och så ska jag gå in på nationela och springer runt ch letar vart det är och när jah äntligen hittar den , så kommer en lärare och säger. kul man är igenkänd i sin egen skola
– Går du i den hära skolan ?
– eeeh ja ?
-vilken klass
– 9b
– Ska du in dit nu ?
– Ja det ska jag vadårå ?
– Nej men du får inte gå i och störa, det är ett viktigt prov.
– Men åååh snälla låt mig gå in, missade provet förra veckan också.
– Tyvärr det är inte mitt prolem, gå ner till per-arne du -.-

kääääärrrrriiiiiing

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Lisa Anckarman - RELEASE PARTY @BERNS Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - The sick baby = jag Lisa Anckarman - BERG-OCH-DALBANAN BYGISELA - ROADTRIP!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *