Okej, jag vet att jag och desiree framstås som väldigt pinsamma i vårat bloggande. Att vi skämmer ut och och skriver vissa saker vi inte borde. Men du då ? Varför tror du folk läser din blogg ? För att det går att skratta åt dina inlägg och alla kommentarer. OCh okej, jag ser inte bäst ut och kankse har pushupbh, men strumpor ? Du är till och med så missnöjd med din kropp så att du måste göra en massa ingrepp. Och du leker så jävla självsäker på din blogg. Men det är du nog inte, du vill bara inte visa någon hur osäker du egenligen är. Och därför måste du kränka männsikor. Ditt tycke är ditt tycke, och jag kan inte ändra på det. Men det är synd att du måste klaga på andra, jag tycker iallafall att du är jätte söt. Tillbaka till saken, det är så synd. Varför tror du att folk läser din blogg ? Du famstår som en blåst bimbo för att få mera uppmärksamhet. Jag gillar din blogg, den är rolig att läsa. För att jag alltid får mig att gott skratt när jag går in på din blogg. Och när det handlar om att pusha börst så ska du inte säga ngt. Du vill ha uppmäksamhet, thats it.
Posted in: Livsstil
Kommentarer (51)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *