tacobar

Jag pappa och dessie åkte och skulle köpa en goose jacka till mig nordiska kompaniet. Men dom var slut 🙁 Så vi tog en sväng  förbi taco bar. Och jag krigade på rtikgit för att äta en knatte meny. För att det är lite små ömt att äta. Men det går, och nu så har jag gått ner 3 kilo typ. Men snart blir jag tjock igen när jag kan bröja äta på ritkigt, och nu är jag inne på min  6e pigilin. Hihi det är en glass som man aldrig tröttnar på. Och så gör det så att svullnaden går ner. Men nu går vi över till Dessies blogg. Puuusss

Haha inte finaste bilden..

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Blå lagunen Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *