uppdateringen kan börja

Så, nu kan jag garantera er runt 10 inlägg om dagen .. Outfit videblogg, och bilder från dagen. Bra va ? Och nu sitter jag hära, och har precis gått in och snokat runt efter datamusen inne i pappas sovrum, och jag hittade den. Yes ! För det är nämligen så att han alltid snor den innan han går och lägger sig. Annars så sitter jag framför datorn hela natten. Som nu, orkar inte sova faktikst. Går och lägger mig tidigt idag ist. Snackade med Lootcho som skulle till romme och åka skidor kl 6 på morognen och höll han vaken tills nu. Och sa nu håller vi tummarna för att jag missar bussen, *håller tummarna* Haha, skidor ? FY FAN VAD TRÅKIGT. Okej om det är ett lov med en kompis ett paket cigg och en inporvodka. Ligga och tjyvröka och kolla på stjärnonrna utan smink i en ultravarm overall. Men åka skidor och bli snustorr i ansiktet ? Nej ingen höjdare för min del..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?! Caroline Roxy - Säröhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *