Jag känner mig lite tuff, jag pluggade faktikst igår ! & jag menar på ritkigt. Fan vad bra jag är. Fast egentligen så var det bara en uppsats på engelska, och det har jag faktikst inte så svårt med. Okej på stavningen kankse, men inte språket. Ha slå den ni ? Okej.. Det kankse är lätt, jag måste erkänna det, trots alla färgladda drinkar , dom billiga kläderna, jag är alltid längst. Värmen solen, knappt något pluggande. Och alla tycker att jag är vit och säger att jag är fin, jag vet inte riktigt om dom kollar ner eller upp…


Hunden åt min läxa ? Njaa, snarare slemmade ner den..

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES! Lisa Anckarman - RELEASE PARTY @BERNS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG We Are One - FREDRIKA TIPSAR OM MODE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *