Bira med pappsen

Elelr inte dirket, bara för hans del. Jag satt och smuttade på en smirenoff black under hela kvällen. Medans jag satt och pratade med alla trevliga sexsäljare som var riktigt snälla. Fast det var väl ingen nyhet ? Nästan alla thailädare är otroligt snälla, och välkommande. Fast inte i Phuket. Fyfan, men jag måste bara säga en sak om Pattaya, JÄVLAR VILKET DRAG DET ÄR ! Jag äslakr den hära staden, skulle vart 737373737373 om jag var med en kompis. Men den goda nyheten är att Hanna Castell kommer hit om 2 daagar, EEIII !!!!!!!!

Och igår när vi satt och åt på hotellet, så såg jag ett ritkigt charmtroll ! En 80årig gubbe, med en 25 årig thailänska, & jag driver inte. Han var iallfall minst 70. Han kunde inte ens gå ordetligt, han skulle typ kunna vara hennes barnbanrbanrs..


Pappa spexade loss lite…

Och dära är farfarsfar !
Posted in: Livsstil
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *