Haha hon ar sa patetisk sa att hon till och med ar vard en liten lanking till hennes lilla random blogg ,men tyvarr det far hon inte, det ar sa sjukt kul. Han angnar minst 99 % av sin tid at mig och dessie. "sanningen bakom paulina danilesson" Gosh, har traffat mannsikan ett par ganger. Och sa har hon under tiden tjatat pa mig att vi ska ses, for kankse ett halvar sen. Hon sim tyckte att det var skit COOLT att vara med "Paow". Hahahahahahaha, och helt plotsligt sa borjade hon skriva en massa skit. Men om vi sager sa hara Yolanda, om man ens kan heta sa ? Ga till gymmet och skaffa dig en kropp, sen efter det sa borjar vi med perosnilghten. Sa mitt tips till dig ar. GET A LIFE "PLUPPIE"

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *