Haha hon ar sa patetisk sa att hon till och med ar vard en liten lanking till hennes lilla random blogg ,men tyvarr det far hon inte, det ar sa sjukt kul. Han angnar minst 99 % av sin tid at mig och dessie. "sanningen bakom paulina danilesson" Gosh, har traffat mannsikan ett par ganger. Och sa har hon under tiden tjatat pa mig att vi ska ses, for kankse ett halvar sen. Hon sim tyckte att det var skit COOLT att vara med "Paow". Hahahahahahaha, och helt plotsligt sa borjade hon skriva en massa skit. Men om vi sager sa hara Yolanda, om man ens kan heta sa ? Ga till gymmet och skaffa dig en kropp, sen efter det sa borjar vi med perosnilghten. Sa mitt tips till dig ar. GET A LIFE "PLUPPIE"

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - HELGEN! Caroline Roxy - Skincare Skincity Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Heidi Klum x Lidl Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Early mornings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *