Diana Lagerkranz

Det är till dig, du tror seriöst att jag glömt bort dig ? Men det går inte.. Och det borde du veta vid det hära laget, du som jag har känt i stort sätt hela mitt liv, vi känner varandra både utan och inanna till. När jag träffade dig i slussen, precis när det tagit slut mellan mig och A. Jag kunde inte låta bli att le, men du såg egentligen hur ledsen jag var. Det är som du säger, jag kan inte visa svaghet… Du tycket att det känns som… jag inte.. har tid med dig ? Det är hemskt att höra dig besviken. Men vi umgås inte spciellt mycket, men vi har kontakten. Vi bråkar nästan aldrig. Som när jag föröskte göra om dig, till någon du inte var.. Förlåt, jag älskar dig barndomsvän – tack för att du alltid ställer upp.. Och jag lovar att allt ska bli bra mellan oss..

"jag älskar dig, och jag hoppas att du förstår det. Förstår mig"

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *