Djurparken

Hello, det var faktikst rätt så kul på djurparken. Men jag gillade inte djurens omständigheter. Dom hade en gris en hund och en Tiger i samma bur (?) Det var rätt så smutsigt faktikst. Men sen så fick jag reda på att alla tigrar blir dödade av människor,spciellt av kineser. Som behöver deras ben till att göra en massa hokuspokus med. Fyfan för kineser som plågar djur till döds. Förut så fanns det en video uppladdad på youtube, där det var en liten kissemiss som en äcklig risplockare trapande ihjäl med sin klacksko. Och dom flår hunder levade till era canada Goose jackor.. Där har vi det, tummen upp för Thailand !

Skulle ladda upp bilderna, men pappsen sprang iväg med camran.

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Monika mars 16, 2009 at 2:47 e m

  FY FAN VA HEMSKT!

  asså fy fan bara.

  Reply
 2. Wraith mars 16, 2009 at 2:53 e m

  Jävla svin. Man skulle göra samma mot dem.

  Reply
 3. Blivande mamma <3 mars 16, 2009 at 3:11 e m

  Så jävla mycket dubbelmoral och motsägelser i det du skriver! Du kan inte säga "jag går inte på djurpark för det är djurplågeri" Sen komma hem o tycka att "ja det va ju rätt kul ändå" och sen tillägga "fast dem är säkert plågade" Klart dem är plågade och genom att DU gick dit där idag (och alla andra) så bidrog ni till att dem fortsätter med deta DJURPLÅGERI! Och ang din hund. Jätte söt och vist säkert kul med en valp i någon månad. Men du måste förstå hur sjukt det låter när du skriver "jag är nog rätt hård mot den" När den är 8 veckor. Den borde inte ens varit tagen från sin mamma än. man diciplinerar inte ett spädbarn (därmed inte heller en 8 veckors valp) Få den att lita på dig och känna kärlek.. Det är vad jag har att säga!…

  Reply
 4. Anonym mars 16, 2009 at 3:59 e m

  Rättelse, hund och kattpäls hittar man i de fejkade Goosejackorna.

  Ingen äkta Canada Goose är tillverkad i Asien, den äkta varan tillverkas i Kanada.

  Kan tilläggas att fejkade Goosejackor med exempelvis hundpäls förekommer i Thailand as well, men tummen upp för Thailand va?

  Reply
 5. Stella mars 16, 2009 at 7:37 e m

  amen förihelvette flicka, ta reda på lite info innan du snackar, och dra fan inte alla "risplockare" över en kant, de lever inte under samma omständigheter de har inte samma syn på allt som vi i Sverige och med tanke på att de är världens största befolkning så finns det många av alla sorter där djurplågare sure, men majoriteten är goda männsikor som försörjer sina barn och arbetar hårt, logiken tar över, det verkar som de två hjärnceller du har kvar motarbetar varandra.. för att skriva något vettigt i din blogg lyckas du inte med.. Tycker du kan ta dina dubbelmoraliska idiotiska åsikter och köra upp långt in i röven och låta de stanna där.. / 50% kines och jävligt stolt över det

  Reply
 6. Malin mars 16, 2009 at 10:17 e m

  Pälsarna i äkta gåsjackor kommer från prärievarg. Jakten av dessa är form av skyddsjakt, och den är väldigt strikt kontrollerad av regeringen (i Kanada eller USA).

  Pälsarna i oäkta gåsjackor, de kommer från kidnappade hundar och katter, som flås levande – ja.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *