dundundun väntan..

Sitter och väntar på att snålDessie ska ringa, saknar henne något otroligt. Juste, jag kommer hem den 29… APRIL ! En jävla månad kvar hära. Grymt jobbigt. Så det ända jag kan göra är att blogga.. Och vänta, all dessa väntan. Undrar hur länge i livet som bara går ut på att vänta, vänta tills rasten kommer vänta tills man går ut gymnastiet vänta i kön.. Säkert mera en halv livet. Fyfan ..
Sitter just nu och chattar lite med Amir, som fått någon kick av att be om ursäkt till alla han har bråkat med, fyfan vad bra snubbe asså. Om alla var som han så skulle det nog inte finnas krig ? Kanske inte..

(Visited 18 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Wraith mars 30, 2009 at 5:37 e m

  Det där med väntan

  Det suger.

  Särskilt att vänta på tåget när man pendlar till skolan.

  Reply
 2. Linnea mars 30, 2009 at 9:12 e m

  jag håller med dej! vänta är så onödigt men ändå måste man göra det..

  Reply
 3. Anonym mars 30, 2009 at 10:13 e m

  vrf vill du inte vara kvar i thailand? e du inte där på semester… skriv ett inlägg om de

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *