dundundun väntan..

Sitter och väntar på att snålDessie ska ringa, saknar henne något otroligt. Juste, jag kommer hem den 29… APRIL ! En jävla månad kvar hära. Grymt jobbigt. Så det ända jag kan göra är att blogga.. Och vänta, all dessa väntan. Undrar hur länge i livet som bara går ut på att vänta, vänta tills rasten kommer vänta tills man går ut gymnastiet vänta i kön.. Säkert mera en halv livet. Fyfan ..
Sitter just nu och chattar lite med Amir, som fått någon kick av att be om ursäkt till alla han har bråkat med, fyfan vad bra snubbe asså. Om alla var som han så skulle det nog inte finnas krig ? Kanske inte..

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Älskar färg! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *