Elefant

Vakande runt kl 12 idag. As najs, precis nar solen stog som hogst. Sa jag gjorde en fruktdrink, med apple annanas och morot, och vattenmelon. Snacka om att jag har power nu !
Har precis var nere pa stranden, fast jag badade inte. Mera fram och tillbaka faktikst. Kande att jag mate ga tillbaka och blogga lite. For eran skull, aven om dom flesta av er gar upp om typ en timme. Sa lycka till i skolan allihopa. Och imorogn sa ar det ju fedag, festens dag.
Sa hall ut !

Iallfall skulle ju ner och traffa Hanna Castell, men hon var och red pa elefanter. Skit trakig -.-
Fast hennes sota lillebrorsha ville ju sa garna. Men nu ska jag pallra mig ivag och ata nagot. Puss pa er. Och ha det sa bra sa lange,

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Event för Sofie Sarenbrant Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *