Hur äre att vara i Thailand ?
Folk bara undrar och undrar, och jag kan lika gärna svara på den frågan på en gång. Det är underbart, men lite ensamt.. Och hemlängtan är jobbig,men det visar jag inte spciellt mycket. Jag tar en dag i taget, och hoppas att det går så fort som möjligt.  För desato fortare jag blir 18, desto fortare får jag gå in på puben.

Så hörrni, fråga på ! (tar bort stötande frågor.)
Och innan ni frågar, kolla gärna igenom lite i februari. Då hade jag frågestund,och kolla igenom inläggen nu i mars – för allting som jag redan tagit upp. svarar jag inte på
allting som handlar om sex droger alkohl kommer jag inte att svara på.

kom ihåg, tid är pengar för mig  så inget onödigt nu(haha)!


tredje dagen i thailand.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Summer wanties.. Alexandra Nilsson - Blå lagunen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *