Gårdagen,

Håller på att ladda upp ett klipp, när jag filmade den "livliga" delen i Pattaya. Den gatan där det är näst mest horor i hela Thailand typ. Herregud, stackars barn ! Eller vad man ska säga. Så jag gick ut med pappsen efter att jag hade lämnat bloggen. Jag drack en bakardi breezer eller hur det stavas för att jag fick bara en.. Och pappsen drack 4a öl, och jag satt och spelade spel med ngn skit gullig Thailänska som förklarade varför hon jobbade som "bartjej" var för att hon ville betala av sin tandställning. Stackarn, men vi gav henne 50 baht i dricks och hon blev skit glad ! Kankse dags för mig att skaffa tandställning också ??

Posted in: Livsstil

You might also like

Hedda Dibinger - district môt Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Heidi Klum x Lidl Josephine Qvist - ÖNSKELISTAN JUST NU Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *