Gårdagen,

Håller på att ladda upp ett klipp, när jag filmade den "livliga" delen i Pattaya. Den gatan där det är näst mest horor i hela Thailand typ. Herregud, stackars barn ! Eller vad man ska säga. Så jag gick ut med pappsen efter att jag hade lämnat bloggen. Jag drack en bakardi breezer eller hur det stavas för att jag fick bara en.. Och pappsen drack 4a öl, och jag satt och spelade spel med ngn skit gullig Thailänska som förklarade varför hon jobbade som "bartjej" var för att hon ville betala av sin tandställning. Stackarn, men vi gav henne 50 baht i dricks och hon blev skit glad ! Kankse dags för mig att skaffa tandställning också ??

Posted in: Livsstil
Kommentarer (10)

You might also like

Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra Caroline Roxy - Urban Deli Alexandra Nilsson - Höstlistan Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *