GODMORGON

Hello, kl ar runt 9o pa morgonen hara. Och runt kl 3 for era dara hemma i sverige. Och jag vaknade runt kl 6 och pallarade mig in i dushen, gosh tank att jag vagade ? Den ar riktigt laskig med odlor i taket, men det ar enda rat sa frasht.
At nyss frukost utomhus, skit mysigt ! Nu ska vi pallra oss in till staden for att fixa internet sa att jag kan komma igang med skolan. Sa jag far nog det i morogn, YES ! Ska bli sjukt kul, men sa lange. Sa hors vi, puss pa er !

B sag inte speicellt glad ut nar jag kom ut och vackte henne fran hennes skonthetssomn.

fan vad blek jag ar. haha..

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *