hehe

Jahpp eftersom det tar ett tag att fa igang mitt internet pa min dator, sa far ni klara er pa bilder. For jag kommer namligen att lagga upp nya hela tiden. For att jag har ingen lust att skriva, for det ar sa otrligt jobbigt, och ni. Fattar ni ens vad det star ? Jag hoppas det iallfall,

1. Jag pa stranden
2. stranden
3. Min utsikt >)
4. En hund som vi matade
5. min soeta bror
6. vi pa ett stalle som liknade donken, lite wannabe haha

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Alexandra Nilsson - Har fått lite smink!
 • sara

  haha jag ser då vad de står 😀

  ha det så roligt i thailand 🙂

 • Anonym

  En fråga, hur varmt är det där? Svara (a) Haha

 • hahah

  asså det är as jobbigt att man inte ser åäö ahah

 • Anonym

  Nu finns det en ny sida där du kan få gratis

  presentkort på skor 🙂 du väljer själv från vilken

  skoaffär! det är samma ägare som till gratismakeup 😀

  passa på nu när sidan är ny!! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1292

 • Anonym

  fina bilder btw 🙂 kul att du lägger upp

 • Fredrik

  Man fattar vad du skriver:D

  + att de är kul att du uppdaterar :D<33

 • jossan

  asså e du störd lr ? man får inte mata djuren där, fattar du inte va du förstör magsäcken FATTAR DU INTE HUR JÄVLA ONT DEN KOMMER HA ELLER?! ät du inte på en månad och sen så kan du ta en liten matbit så kommer du få så jävla ont i magen, Varför göra värre för djuret en va den redan har det? dessutom kan du få massa sjukdomar om du rör djuret, SÅ GE INTE HUNDARNA ELLER NÅGOT DJUR NÅN MAT för du gör det värre för dom!

 • Anonym

  du borde skriva i varje inägg hur mycket klockan är där du är , älskar din blogg 🙂

 • Anonym

  HAHA "jossan" två kommentarer upp 😉 om du inte ätit på en månad, skulle jag nog tro du skulle bli jävligt glad för lite mat. idiot

 • Viktoria

  Din blogg är så bra! Men har din pappa en thailänsk flickvän? eftersom du har en thailänsk lillebror? som du heller aldrig har nämnt..

 • HALLÅ! någon som vill ha gratis presentkort? läs under för mer info!

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=100438 Bli medlem, samla poäng och få ditt presentkort på H&M, JC eller Nelly.com! Du får 50 poäng i startpoäng sedan ska du samla ihop 400 poäng och det är hur enkelt som helst! Du behöver bara logga in varje dag eftersom du får 1 poäng då ifall du loggar in en gång om dagen, sedan kan du besöka hemsidor, värva vänner eller göra erbjudanden. Det är en riktig rolig hemsida! Ibland så finns det tävlingar också och man kan vinna jätte fina priser! Men iallafall när du har samlat ihop alla dina 400 poäng kan du välja vilken affär du vill ha presentkort på du kan välja mellan H&M, JC eller Nelly.com som jag sa ovan. Allt är 100% gratis och vem vill inte ha lite nya kläder nu när sommaren snart är här?

 • patricia

  hejhej jag undrar bara hur varmt det e där för på fotona skiner inte solen så mkt 😛 🙂

 • decembermirakel

  det går ju trotsallt att ändra inställningarna på datorn så man kan skriva på svenska 😛

 • Sandra

  Jadå det är klart vi förstår vad du skriver, eller jag gör då det!=) Hoppas du har haft en underbar dag!=) Kram /Sandra

 • Elina

  Haha du skojar med mig? 4 personer på en moppe och du tycker ddet är mycket? Så åker man ju fan i Sverige haha.. Det märks att du bara varit på ganska turistiga ställen som Thailand, men det är ju faktiskt riktigt härligt där. På Koh Chang snackar ju till och med varenda thai svenska, sjukt mycket svenskar där.. Om det är 7 stycken på en moppe kan vi smacka många, men 4, nja?

 • Anonym

  Vaddå har du en thailändsk bror? Bor han i Thailand för du har aldrig nämt honom tidigare? är han adopterad eller har din pappa en thailändks fru? om han har det, hur träffades dem?

 • jossan

  du som kallar mig idiot… Hunden dör av smärta? Skulle du vilja lida lr ?

  Jag står gärna och tittar på när du dör! 😀

  Skulle kunna titta på en människa som dör men fan inte ett djur som inte kan säga va den tycker!

 • Anonym

  har du en en thailändsk bror ? :O

 • chennie johansson

  fett gulli bror

  är han halv thai??

 • Anonym

  haha jossan: vadå så du kan stå och titta p en människa som dör? jävla psykopat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *