Hej sötnosar

Förlåt men det var någon idot som hackade min blogg. Jag tror nog att det var Tobbe, fast jag vet inte säkert. Vilken jävla sopa han är, men nu har jag ett nytt lösenord och en mejl ni aldrig kommer att kunna ta reda på.  Ha ! Och hjälpen jag fick av Roland på blogg.se tackar jag för, tack du är bäst ! Och min plastpappa soom hjälpte mig. Bara för det så borde ni kolla in hans hemsida, så tryck hära och gör han en tjänst. Nu ska jag blir super på att uppdatera, eller iallfall bättre. My blogg is going up !!!!!! trust me !

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Caroline Roxy - In love with the love Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *