Hej sötnosar

Förlåt men det var någon idot som hackade min blogg. Jag tror nog att det var Tobbe, fast jag vet inte säkert. Vilken jävla sopa han är, men nu har jag ett nytt lösenord och en mejl ni aldrig kommer att kunna ta reda på.  Ha ! Och hjälpen jag fick av Roland på blogg.se tackar jag för, tack du är bäst ! Och min plastpappa soom hjälpte mig. Bara för det så borde ni kolla in hans hemsida, så tryck hära och gör han en tjänst. Nu ska jag blir super på att uppdatera, eller iallfall bättre. My blogg is going up !!!!!! trust me !

(Visited 21 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. frida mars 19, 2009 at 3:31 e m

  guuuud va fin du är!

  Reply
 2. Hannah mars 19, 2009 at 3:35 e m

  Du är helt gorgeous & jag älskar din blogg hahaha. :3

  Reply
 3. Therese mars 19, 2009 at 3:47 e m

  Det var inte tobbe , det var ju hon leaveit.blogg.se

  Reply
 4. Tobbe mars 19, 2009 at 4:17 e m

  Paulina, hur kan du tro att det var jag som hackade din blogg?

  Du ju gett min blogg väldigt många nya besökare, så varför skulle jag hacka den bara sådär? 🙁

  Reply
 5. Anonym mars 19, 2009 at 4:30 e m

  snygg design:)

  Reply
 6. nattah mars 19, 2009 at 4:56 e m

  hej, asså jag ser värkligen upp till dig, jag är inte ironisk ! att du liksom är emot djurplågeri, och sånt, du köpte en krabba, och kastade tbx den te vattnet. asså det är sjukt najs att du är sån som person, du värkar jättesnäll. och jag gillar din design .. vem har gjort den ? har du ? om det är nån annan , skulle du kunna skriva dens blogg i typ nästa inlägg eller nått sånt

  Reply
 7. Ida mars 19, 2009 at 5:43 e m

  palla att folk hackar din blogg… töntar som borde skaffa sig ett liv, eller varför inte köpa ett 😀

  Reply
 8. tess mars 19, 2009 at 8:03 e m

  palla att tobbe håller på, jag lovar att det var han!

  Reply
 9. Nathalie mars 19, 2009 at 9:47 e m

  Fett omoget att hacka bloggen. Jaja, kul att du är tillbaka 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *