Hejdå !

Nu innan jag går, – så¨skulle jag jätte jätte gärna vilja att ni svarade på följande frågor.


1. Vad tycker ni att jag borde/ska skriva om ?

2. Vad kommer/kan göra min blogg bättre ?(inte mera uppdateringar, för jag uppdateratr så ofta jag kan )

3. Är det något jag borde ändra på ?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (33)
 • victoria

  1. du kanske skulle kunna skriva lite om hur det är att bo där nere? om du ångrar att du åkte dit osv…? och kanske lite mer kläder? smink? osv 🙂 och absolut, lite mer om dig själv! men glöm inte, du ska inte lyssna på vad andra säger att du ska skriva om. vi ger dig bara råd. du ska skriva om det DU vill! :))

  2. tänk tillbaka? du hade ju många läsare förut, du kanske har mer/mindre nu, vad vet jag? men som sagt tänk tillbaka och se vad som fick läsarna att komma till just dig och titta och läsa om just dig.

  3. nej, jag älskar din blogg så.. 🙂 mer videoinlägg på dig! 🙂

 • www.moreofelli.devote.se

  Du är så gullig.Mer videoinlägg vore skoj=)

 • Nattah .

  2009-03-08 @ 09:59:29

  Postat av: anonym

  asså .. du kanske skulle kunna skriva lite mer om mode , vad du shoppar . t.ex . på en video när du visar hur du sminkarej , och tar foto och ger lite tips till alla . hahah .. jag skriver jätteroligt jag vet . men iaf.. du har faktist må¨nga bilder. men du skulle kanske kunna lägga in fler . men asså gör som du vill . för jag är inte så duktig på hur man får fler att läsa sin blogg . fast jag läser din minst 6 ggr i veckan .. 😀 jag älskar din blogg

 • Anonym

  jag tycker om din blogg! den är bra, och man får en sån härlig känsla av att man önskar att man va där!

  Kanske lite mer vidioinlägg på dig, och mycket bilder på solen och stranden 🙂

 • Anonym

  bilder mode jätte mycket inlägg om dan ! 🙂

 • Anonym

  jag tycker den är perfekt som den är nu, och det behövs nog inte ändra på något! keep on girl

 • emma.

  tycker den är skitbra som den är men kanske lite fler videoinlägg å fler bilder på den lilla vovven ?(a)

 • els

  mer bilder på dej i din header, kanske lite killar och vänner, och designen lite som dessies

 • Anonym

  juste, mer roliga, intressanta saker, du hade nån video på fjortisar som härmade dej dessie och … ballie? sånt är kul :D<33

 • jenilita

  du behöver inte ändra på någonting! den e redan bra som den är:)

 • Anonym

  tycker att om man är i thailand så borde det bli en fräsch blogg med massa frächa strandbilder, färglada frukter och massor av shoppig men när man går in får man värkligen inte den känslan, som jag trodde innan du åkte dit, men din blogg, du bestämmer , du är bra ändå paulina

 • Jeanette

  Åå, sånt e så himla svårt att skrivia tycker jag. Men eftersom jag läser din blogg så känns det ändå som om jag 'måste' skrivia något.

  Du kasnke kan ha lite typ 'sminktips' eller ngt. Filma någon gång när du sminkar dig. Shopping bilder & klädesbilder e alltid kul att se också ! Sen kanske…hmm. aa, jag kommer inte på mer just nu men keep going ! Din blogg Ä G E R!

 • Julia

  1. skriv mer information om saker istället för typ

  "jag har köpt hund"

  2. svara på fler frågor i inlägg

  3.designen , fast jag gillar din blogg annars 🙂

 • Viktoria

  jag vill veta VAD du har på dig. egentligen tycker jag att din blogg är skit bra. men berätta lite om den nya hunden. vad det är för ras osv!

 • Malin

  Lägg ut var du har köpt kläderna du har på dig 🙂

 • m.

  Du borde lägga upp fler bilder, ha frågestund och visa mer vad du har köpt och så 🙂

 • Anonym

  Visa vad du har köpt, och vart.

  Visa bilder, videoinlägg.

  Rätt inläggen innan du lägger ut dom, så det inte blir slarviga stavfel.

  Jätte långa inlägg är dryga att läsa.

  puss

 • mia

  din blogg är jätte bra som den är nu =) fortsätt så bara =) puss

 • annaa

  ha frågestund 🙂

 • paulina

  din blogg är jättebra paulinaa! 🙂 men jag tycker att du borde skriva mer om dig själv, kläder, typ vad du tycker om saker,hur du sminkar dig, svara på frågor/kommentarer, videoinlägg, massa bilder osv.

  och ha frågestund (:

 • chama

  du borde börja skriva vart du köper dina kläder mer, det skulle du nog få fler läsare av, elr ja skulle iaf läsa din blogg mer då 🙂

 • li

  EN THAILAND-FRÅGESTUND!!

  EN THAILAND-FRÅGESTUND!!

  EN THAILAND-FRÅGESTUND!!

  EN THAILAND-FRÅGESTUND!!

  EN THAILAND-FRÅGESTUND!!

  EN THAILAND-FRÅGESTUND!!

  EN THAILAND-FRÅGESTUND!!

  skulle vatt jättekul 🙂

 • Anonym

  mer frågestund

  videoinlägg

  berätta lite om hur det är där nere i thailand, om du har kompisar osv? 🙂

 • Anonym

  mer frågestund

  videoinlägg

  berätta lite om hur det är där nere i thailand, om du har kompisar osv? 🙂

 • Ellen

  Skriv så att läsarna känner sig typ 'speciella' om du fattar. Inte bara att 'jag är bäst och bryr mig inte om läsarna'… Jag tycker att din blogg är jättebra och jag började läsa den för ett halvår sen eller nåt, så fortsätt bara som du har gjort hittills 😀

 • Josefine

  tycker den är bra som den är 🙂

 • Vendela

  1. Jätte kul att du gör dagens outfit. Men skriv gärna vart kläderna kommer ifrån! 🙂

  Kram

 • E

  skriv varje dag vad det är för temperatur. och vad kl är:)och meeeeer kort och videoinlägg

 • Sandra

  Bättre bildkvalité och mera videoinlägg ^^ outfits är okså ganska kul att kolla på (:

 • Elin

  jag tycker din blogg är bra som den är, älskar när du visar det du köper (: hoppas det är bra i thailand btw, älskar det landet 😀

 • Jenny

  Mer videoinlägg 😀

 • Jessica

  Jag tycker att du kan ta mer foton på stranden och mer videoinlägg! men egentligen behöver du inte ändra din blogg, den är så bra som den är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *