ingenting ar bra

suck. det ar ingen sol. Rengeperidoden har borjat, eller reng och reng, det ar ingen sol. Inte ett skit ! Gosh, jag som har sa svart att bli brun. Visst jag kankse ar brunare en dom flesta i sverige, min faundation ar ett snappet ljusare nu. Men enda, jag vill bli skit brun ! Och for det behover jag pressa. Jag som kopte sololija igar, fan vilken otur.. Hoppas att den vander

.


Mkt brunare en sa har jag inte blivigt.. En stor skillnad fran nar jag kom hit men enda inte speicellt brun..
Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vår-mode <3 Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *