Jo nu ska jag börja, jag har mens och mitt liv suger-och-det-går-dåligt-för-min-blogg. Idag så har jag suttit i en bil huuur länge som helst. Vi åkte till gräsen till Cambodja, men när vi kom dit (för man behöver ju tydligen visum, och ja vi har visum för 2 månader) så jag tänkte fatta mig kort. För att det var något som jag inte fattar, men hallå det finns nog ingen som fattar "kalleankaengelska" som min pappa kallar det förutom min pappa. Så efter 3 timmar i bilen när vi kom fram, när allting var klart. Så hade vårat Visum inskrivet på fel sida av passen (enligt kalleanka-engelska talande "polisen"), så om vi betalade 1000 baht som motsvarar ungefär 250 kr, (dom vill tjäna pengar så dom hittar på) men för det sp behövde man ta ett fota. Så vi gick till deras foto atomat, som då självklart skulle vara trasig. Och det var typ mitt ut i ingenstans ?  Så närmaste fotatomat låg i Trat, och det var en timme därifrån. Då sket vi i allting, och åkte till trat iallfall. Fast för och tröstäta som punkt. Och då fick jag en sån dära måste-köpa-något tanke och köpte en tungpicering. Fast den tappade jag sen, tror jag. Fast jag får väl kolla i bilen. Sen så vände vi och åkte hem till våran öde ö Koh Chang (elefantön men man ser aldrig några elfanter?) Vi åkte hem och pappa sket och jag lekte lite med Rolex, som behöver lite Kärlek. Sen så pallrade vi oss ner hit och jag köpte min älskade greeenTe Latte. Men jag skämde ut  mig fullsändigt inne dära, jag tappade pengarna och råkade välta deras "vileknstorlekpådinlettevillduha" grejerna som man visade.. Sen så när jag skulle gå ut så snubblade jag och visade rumpan för hela personalen, fan.. Pinsamt, men dom tappade iallfall hakan och skrattade när jag inte såg. Hehe..


Och Tja vad ska man säga ? Kvällens outfiit för att jag spillde Cola på min klänning ?
Posted in: Livsstil
Kommentarer (50)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *