internet

Hejsan, nu har jag iallafall fått igång min dator. Men inte internetet, och jag som måste ha trådlöst. Så är det trådlösa nätverket lika långsamt i hela thailand. Dampdamp ! Men aja. Och så igår så var internetet trasigt. Suck och stön. Men nu ska det nog funka, kommer att uppdtaera 2 gånger om dagen ungefära – som sagt. Så ofta jag kan ! 🙂 Och hära kommer bilderna från igår,

fuckface stranden
maaaaat


en stor insekt :O

B glad nu på morognen ! 🙂

Orkidé trädet

Fais pappa är morgonpigg

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *