internet

Hejsan, nu har jag iallafall fått igång min dator. Men inte internetet, och jag som måste ha trådlöst. Så är det trådlösa nätverket lika långsamt i hela thailand. Dampdamp ! Men aja. Och så igår så var internetet trasigt. Suck och stön. Men nu ska det nog funka, kommer att uppdtaera 2 gånger om dagen ungefära – som sagt. Så ofta jag kan ! 🙂 Och hära kommer bilderna från igår,

fuckface stranden
maaaaat


en stor insekt :O

B glad nu på morognen ! 🙂

Orkidé trädet

Fais pappa är morgonpigg

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - 25-års dagen Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *