Ja det stämmer faktikst, jag Paulina Daneilsson älskar faktikst att läsa. Och ja ni hörde rätt. Om jag får en bok så läser jag ut den på 2 dagar. Om jag tycker att den är intressant förstås. Romaner ungdomsböker barnböker jag äslakr allt ! Det är verkligen det bästa som finns. Okej, jag vet jag låter som värsta tönten. Men här i Thailand är det skönt att bara koppla av och luta sig tillbaka ta en cola och göra det som jag äslakr att göra. Nämligen att – läsa. Som jag inte har tid att göra i sverige, förutom i skolan.  Och nu på en vecka ås har jag faktikst läst ut en hel det böcker. Och jag lever mig verkligen in i läsandet. Så mitt ord gått folk är, läs mera !

Det är iallfall mitt sätt att koppla av , berätta gärna hur erat sätt är ?
Jag skulle behöva lite tips, till sen jag kommer hem till stressiga sverige.


Böckerna jag läste ut, "whasington d.c" och "nu eller aldrig. Och "vilda gröna ögon" jag rekomenderar dom böckerna som inihlevte.  Fast om man börjar läsa Wahsington DC så måste man bara läsa fortsättningen "nu elelr aldrig"…


Och jag har laddat som fan !
Posted in: Livsstil
Kommentarer (24)

You might also like

Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Cosy..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *