Jobbig bilresa

Jo jag har åkt bil idag i hela 6 timmar. Vi åkte fel hit och dit, barnskrik i bilen. Trodde att jag skulle dö. Shit !
Men jag överlevde, bättre en jag trodde.
Och nu är vi framme i Pattaya, gosh vad jag älskar den här staden. Alla horor och slemgubbar som tar på dom. Okej lite överdriv, jag tycker synd om dom ! Unga tjejer som står med gubbar som är fetare en höggravid tjockis. Usch så hemskt, och alla är killar"ladyboys". Stackarna har ont när dom går, antgaligen så kan dom inte gå i deras klackskor. Eller så har dom väldigt ont i baken. Undra varför.. ?
Aja iallfall, vi gick till värdens strösta varuhus. Eller dära var det lite överdriv igen, men stort som f*n var det. Och  jag sa till pappa "är jag i himlen" typ. Jag sprang runt i verenda äffär och kollade. Men jag ska shoppa gärnet imorogn ! Det fanns Gucci Prada Espirit Guess Mango miss sixty. Alla affärer man kan tänka sig ! Visst det är svindyrt, men det är värt alla pengarna. Jag tycker inte om att shoppa kläder, utomhus. Eller jo, men det är billig kvalite och man ser otroligt "billig" ut i dom.. Aja tillbaka till shoppingen, jag hitttade ett par skor. Och fy fan vad läckra, fan att jag inte tog med kamran. Dom kostade 3500 baht, så jag får smöra lite för pappsen. Så därför ska jag plugga ikväll !!


Jag vid hotellet

min bryyysh i bilen

Min pappa sexar loss med min klubba som han snodde.. Han fick den sen

Och vips så var jag i hilmen, en dålig på bild varuhuset som är ungefär 10 gånger så högt.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (10)

You might also like

Alexandra Nilsson - Matchi match Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över.. Josephine Qvist - A STAR IS BORN Josephine Qvist - HELLO LAPOINT
 • Anonym

  hahaha du klagar på äckliga gubbar som är med thai brudar men vad är då din pappa?

 • Anonym

  är din pappa en slholist eller fd knarkare ?

  han ser för jävlig ut !!

 • Victoria

  älskar din blogg nu när du är i thailand! :D<3

 • Anonym

  men shit va ni e överdrivna, din pappa e fan skön 🙂

 • Liina

  Sjukt att folk skriver skit om din pappa. Tycker han är go som stöttar dig och spexar loss på bilderna =)

 • linda

  hej tjejen. jag hoppas verkligen inte du tar åt dig av all skit som skrivs, kan inte för mitt liv förstå varför folk måste vara så elaka. Tycker att du verkar vara en tjej med skin på näsan! Det är tur att du har din pappa, han verkar verkligen finnas där för dig! och du verkar vara stolt över honom, forsätt med det! lycka till med allt. kram/ någon som är 10år äldre än dig.

 • nathalie

  jag har också varit i pattaya. men jag tyckte att det var lite läskligt, just med alla äckliga gubbar och massa sånt, men det var ändå för typ två år sen, menmen :] , hoppas du har det bra i Thailand, för det är ändå sjukt skönt att vara där :]]

 • Sofie

  Big C eller?

  Har hus i Pattaya och vänner som bor där. Staden är guld när man lär sig att hitta och slutar hänga där alla ryssar,tyskar och engelsmän är.

 • isabel

  är ni helt jävla störda eller ?!

  nog för att ni kastar skit på paulina hela tiden ( lika illa det ) men om ni skriver en sån massa skit om någon i hennes familj, då har ni fan gått för långt !

  skulle ni tycka det var roligt om någon utav oss andra skrev så om era farsor ? knappast !

  och sen kan ni fan inte ens stå för vad ni säger, om ni inte ens kan göra det så borde ni inte öppna käften.

 • Sabbi, mitt liv innan USA

  Känner varken dig eller din pappa, men blev liiite äcklad när jag läste "min pappa sexar loss med min klubba". Ush!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *