magont

Förlåt för en dålig uppdatering, men jag som då har lite problem med deras mat. Och det finns ju inte Donken här ! 🙁 Så är det jobbigt för mig att äta, + att jag har ont i käken. Jävligt ont !  Sen så äter jag starka mediciner, och eftersom jag inte kan äta, så får jag väldigt ont i magen och blir illamående. Så jag har mest legat hemma, men pallrade mig ner till stan bara för eran skull.  Tänkte göra några snabba inlägg iallafall.


Dagens köp


Min svaghet för skor börjar just synas tror jag !
149 baht


En riktigt fighter är jag !
Nä jag skoja bara, men lite ballt att skylta med hähä ?
Knogjörn 100 baht

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *