Okej jag kan hålla med. Jag tänker inte sitta och gråta för att min blogg går snäppet neråt ist för uppåt. Tänk smart ! Jag ska börja blogga mera. Och bara för att jag inte super varje kväll och smygröker bakom hotellet och sen vaknar däckad i djunglen mitt i en pissmyrstack  och våldtagen av en apa? Så är väl så fan heller mitt liv så jävla ointressant. Fast om jag tänker efter så är mitt liv rätt så soft just nu. Jag var nyss nere och badade, och solade och nu börjar jag bli riktigt brun. Eyy ! 😀
Men en sak är ju posetivt, för eran del alltså. Jag kör dagens outfit varje dag ! Det är väl bra ? Eller varför frågar jag för, det  är grymt fan !

Skulle ni vilja vakna upp hära ? Nä inte jag heller..

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *