Idag så vaknade jag lite senare en vanlgit. Så det blev ingen frukost. Så jag satte mig dirket i bilen, för vi skulle till shanta Buri. En stad på fastlandet. Tog ca en timme att åka dit, men på vägen så stannade vi till vid ett tempel. Med fiskar, massor miljontals., Som man kunde bada med, skit kul ! Så jag tog till mig modet ocg badade med dom. Enligt buddah så kallas det "renings prosses " att bada med fiskar ?  vi fick klättra i berg och ha oss för att komma till vattenfallet, och på vägen dit så såg jag värdens strösta vandrande pinne ?! Lite kul, var typ en halv meter lång typ ? Aja, sen så bärde det av i den hettande värmen till shnta buri. (ett shpoping ställe, med en massa "stånd" utomhus och brevid ett varuhus. Så dära blev det shopping ! Och donken ! Men tyvärr så dog min kamra för att pappa fick flipp med fotogning och fotade loss när jag badade med fiskar. Haha, sen så köpte vi en skit gullig liten hund. Som snart inte är å liten längre. Nämligen en rottwailer. Som jag har döpt till Rolex, så gullig !
Posted in: Livsstil
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *