Smygfotarn hära

Okej nu känner jag mig lite elak. Men jag tog kort på tjejen som jobbar hära på internetcafét. Och jag kan bara säga en sak, jävlar vad strak hon är. Tänk er, hon driver en kemtvätt, tar hand om hennes 4 st små barn under 6 år & en tonåring. Samtidigt som hon är städerska i dom 12 hotellrummen hon har, och gå upp kl 5 varje morogn året om. Jag förstår att hon är slutkörd, jag skulle bara vilja hjälpa henen ibland. Ansvar , jag som knappt kan sköta om mig själv..

& visst tjänar hon kulor. För att hon och hennes man driver det själva, men hur kul är det efter 10 år på en sakla ett till 10 ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Verket Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *