Sol&bad&plugg

Jo, min dator ar fortfarande ur form. Men ska fixa det imorogn. Men jag passar pa att plugga lite, har precis skrivit klar min uppsats for hand. Och det som sen ska in pa datorn, suck ! Men lite traning ar val bara bra ?
Faktikst andra gangen jag pluggar pa semestern men jag forsoker. Annars idag sa har jag bara solat och badat. Och det lar ju inte handa sa mycket dom kommande dagarna. Forutom att jag ska till doktorn i morogn, har sa sjukt j’vla ont i orat, jag dor ! Horselgangsinfelmmation pa vag !


Och sahara sag man ut idag (ikvall)
Okej lite varmt med koftan kankse, men jag ska ju trots allt bara sitta inne pa ett internetcafe och dara ar det lite smakyligt. Annars sa har jag bara haft min bikini pa mig !

♥kofta h&m
♥ Linne Gina
♥ Shorts Mango kollektoion  januari 09

Posted in: Livsstil
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *