Sol&bad&plugg

Jo, min dator ar fortfarande ur form. Men ska fixa det imorogn. Men jag passar pa att plugga lite, har precis skrivit klar min uppsats for hand. Och det som sen ska in pa datorn, suck ! Men lite traning ar val bara bra ?
Faktikst andra gangen jag pluggar pa semestern men jag forsoker. Annars idag sa har jag bara solat och badat. Och det lar ju inte handa sa mycket dom kommande dagarna. Forutom att jag ska till doktorn i morogn, har sa sjukt j’vla ont i orat, jag dor ! Horselgangsinfelmmation pa vag !


Och sahara sag man ut idag (ikvall)
Okej lite varmt med koftan kankse, men jag ska ju trots allt bara sitta inne pa ett internetcafe och dara ar det lite smakyligt. Annars sa har jag bara haft min bikini pa mig !

♥kofta h&m
♥ Linne Gina
♥ Shorts Mango kollektoion  januari 09

(Visited 9 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Anonym mars 26, 2009 at 4:27 e m

  för att slippa sån där infektion ska du spola dina öron med vatten efter du badat i framförallt klår (stavning?) och ev. saltvatten

  ett tips fråne en van thailands besökare 😉

  (om du fått det som jag fick som mindre alltså)

  Reply
 2. emelie mars 26, 2009 at 4:57 e m

  vad brun du blivit! mot vad du var förut alltså

  Reply
 3. Sanna mars 26, 2009 at 6:27 e m

  söt outfit idag 🙂 Och vilken snygg bränna du fått!

  Reply
 4. Carro mars 26, 2009 at 6:35 e m

  Åh, vad härligt att kunna ha shorts! Här snöar det

  🙁

  Reply
 5. anna mars 26, 2009 at 7:35 e m

  hade också öroninflammation när jag var i thailand :/

  Reply
 6. Linnea mars 26, 2009 at 9:40 e m

  inte kul med öroninflammtaion, men bra att du pluggar! och du har ju fått en sjuk härligt bränna nu ju 🙂

  Reply
 7. Sanna mars 27, 2009 at 12:14 e m

  BARA ETT TIPS

  Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort i brevlådan som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Passa på att bli medlem sålänge sidan knappt har några medlemmar. Det gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort, jag har snart ett presentkort på H&M och jag blev medlem igår. 🙂

  Här är hemsidan http://www.freestreet.se/?r=1670

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *