solning

Jahpp nu har pappsen min gott och sovit middag, usck och ston. Sa jag maste vanta, sa jag ligger just nu ute och solar med datorn i handen. Och sa haller jag pa att laddia upp lite inlagg. Hehe, har ingen aning om vilka som ar vilka, sa vantar er dom i nasta inlagg.
Sag att jag fick lite kommentarer nar jag sa motorcyckel. Mjo, okej. Det kankse ar en moppe, och den gar i 150 kl i timmen ? Hur gar det ihop, huuum ? Och sa hara tragisk ar jag, for det ar ingen som vill fota mig, sa jag satter pa sjalvutlosare for att ni ska fa ngt att lasa.. Humn just nu tycker jag att der at valditgt oegoistiskt att blogga, <3 er
 
haha rolig bild.. och ja jag jobbar pa solningen

Bakrunden ar ju tuff,

lite knasig ar jag ocksa, bara en utav tusen fula vilder jag tog nu nar jag har trakigt

Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *