Sorry !

Forlot, jag kan inte sluta blogga. Men min dator fortsatter att strejka. Fan ocksa, jag vill ju inte svika er. Sa det kankse racker om jag bloggar sahara. Har namligen raggat lite design hjalp, YYES ! Hoppas att dom svarar, behover hajlp sa fort som mojligt. Sa nar allting, ar fixat, sa ar jag igang igen…

Det har inte hanrt speciellt mkt och jag har allt badkladerna pa. Min kompisa Hanna Castell ar namligen i Koh Cahng, sa vi raggar killar och smygroker sa det bara ryker om det ! Eller tjaaa, kankse inte. Men vi badar iallfall. As najs, och kul att han ngn att prata med. Hade faktikst lite svart iborjan. Ungefar som jag hallts fangen i ett annat land som snackar ett annat sprak. Men hon hjalper mig pa den sociala biten. Tummen upp.. Ska foroska ladda upp lite bilder imorgon. Inatt for er, sa forvanta er ett inlagg nar ni vaknar ocksa. Puss pa er, och sluta inte lasa. Det ordanr sig snart! Med allt, i promes

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Verket Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *