tatuering

Jag kan

verkligen inte bestämma mig vilken Tatto jag vill ha. Men jag ska ha en på ryggen, eller kankse i svanken. Men pappa säger att jag kommer att bli fet när jag blir stor så det får jag inte, eller en vid troslinjen, men vad ska jag göra dära ? En blomma, en fjärlig ? Jag vet faktikst inte. Men jag funderar på att sätta den hära blomman på ryggen, kankse göra en rosa ros ist för en röd. eller ska jag bara göra svartvit ? För den hära Tatuerigan ska jag göra. Så klaga inte, men vilken färg. Jag har ju en fjäril som är gul&blå, som symboliserar min mormor. Men den såg så ensam ut så jag tattuerade in my nickname under den.. Så hum ? Ge mig förslag !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)
 • Sara

  Hej, vilket motiv du än väljer så tycker jag att det ska vara något som betyder något för dig, tror att man aldrig kommer ångra sin tatuering då… Dessutom så tänkte jag till innan jag tatuerade mig, att sätter man den vid troslinjen eller liknande är det en stor risk att tatueringen blir "förstörd" typ uttänjd osv när man blir gravid (om man blir gravid) men ja du förstår 😉

  kram

 • Josefine

  Jag tycker absolut att du ska skippa tribal mönstret bakom!

  Rosen är så enormt fin i sig!!!!

  Sen om den är i färg eller inte spelar ingen roll.. ^^

  Tycker din blogg är jätte kul och läsa!

  Spännande att läsa om hur det är i Thailand och så!!

 • isabella

  snygg tatuering de där, o ja tror de skulle bli fint om den va i rosa faktiskt:)

 • N

  Jag tatuerade mitt namn på handleden det är skit snyggt! eller så kan du ju tatuera något i nacken eller på foten? det är snyggt!

 • M

  ha typ tre stjärnor vid troslinjen men lite snett över varann, som typ i en båge? o så blir dom större o större 🙂 hihi.

 • Victoria

  tatuera in en liten rosett i svanken, så jääävla snyggt e de!

 • Anonym

  skriv nånting i nacken 😀 nån citat som betyder nånting för dej på engelska eller nått annat språk kanske latin? Om man har en text som betyder nånting för en kan den få en att fortsätta kämpa om man har haft de jobbigt, sånt tkr ja e grymt bra ;D

 • Kenza

  VAAAAAAAAAA FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

 • ellen

  Tatueringen var ju jättefin! jag tycker du ska ha den i rött. Om färgen avtar med åren blir den ju bara lite fint rosa då. 🙂 puss

 • :-)

  Vad kostar det att tauera sig där nere ? 🙂 glad om du svarar ska nämligen dit snart 🙂

 • mia

  Det är fint att ha kines tecken längs ryggraden eller vad det heter =)

 • Katie

  Hmm, jag tycker nog att du ska köra på rött… lite tidlöst och elegant sådär, om du skulle tröttna på rosa en dag 😉 Tycker att det låter fint på ryggen, svanken är typ det värsta stället att tatuera sig på… ska tydligen göra ondast, och vara "farligast".. Övergången mellan axel/arm och ryggen är också ett fint ställe att tatuera på, men kanske inte det bästa stället för en stor tatuering…

 • sofi

  är du lika gammal som desiree? 14-15år?:)

 • Anonym

  ett tips bara: Låt tatueraren rita något åt dig, ta inte ett mönster från pärmarna..så tråkigt och inte unikt!

 • bella

  ja tycker du ska göra ett kinesiskt tecken mkt snyggare!!!!!!!!!!!!!

  svart på huhden e snyggast färg ser förjävligt ut! satsa på kinesiska tecken dt e snyggt och man kan ju välja va dem ska stå för!!!!!!!!! 🙂

 • Olivia

  gör typ en tass eller nåt sånt litet! det är finare än nån stor grej.

 • Angelica

  den var jätte fin men de ska absolut vara i svartvitt 😉

 • Lollo

  tycker inte alls det är snyggt med sån i ryggen. Jag skulle gjort troslinjen. Antagligen noter eller pusselbit jag tycker noter är grymt snyggt men pusselbit med. Annras en hjärta . men fjäril skulle du ångra tror jag.

 • Anonym

  eller typ tre hjärtan i nacken, typ som är ihop krokade med varandra om du förstår vad jag menar 🙂

 • Anonym

  JAG TYCKER DU SKA GÖRA ETT KINESISKT TECKEN VID TROSKANTEN. DET FINNS ETT SOM BETYDER DRÖM, JÄTTEFINT, DET KAN JU LIKSOM SYMBOLISERA NÅGOT DU VILL I LIVET, ELLER NÅGOT DU STRÄVAR MOT. DET SKULLE JAG GJORT I ALLA FALL. GRYM BLOGG !

 • Randy

  Ska du tatuera dig med bambo? Jag tatuerade mig oxå i Thailand och åh så bra det var! Gör inte alls särskilt ont och är snyggt redan från början. Efter nån dag kan man sola och bada 🙂

  Lycka till med tatueringen 😀

 • Anonym

  tatuera inte dit på svanken " trampstamp" tycker jag iaf

 • carolina

  om jag var du skulle jag tatuera något litet och fint vid troslinjen, något som inte är synligt hela tiden. tror att du ångrar dig efter ett tag om du gör en stor på ryggen och framförallt om du gör en i svanken! du pratade ju om att skaffa en tatuering mellan skuldrorna, något hjärta med vingar, skulle vara fint ifall du gjorde en miniatyr av detta vid troskanten. Gör inget opersonligt bara, tänk efter innan du märker dig för livet.

 • Anonym

  Men för fan, Du ska inte tatuera dig för att du har möjlighet till det. gör inte en impulstatuering

 • Anonym

  tkr rosen ska vara rosa och orange typ 🙂

 • Ellie

  Jag har en fjäril vid höftbenet, betyder inget direkt men den är söt. Och väldigt enkel så det är inget jag kommer ångra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *