” the swimmer”

Fy fan asso.. Forlor for att jag inte uppdaterat idag, men det ar faktikst ritkigt synd om mig !
Har nog mest legat hemma och sovit och tyckt synd om mig sjalv, och proppat i mig en massa tabletter, som man gor hara i thailand, jag hade sa otrligt j’vla ont i orat, sa att tararna bara rann av sig sjalva. Hela min horselgang har svullnat upp och jag hor inget. Sa vi akte in till sjukhustet i morose, sa vi var tvungen att aka ut fran on. Sen nar vi kom hem sa la jag mig ner och sov, inte for att det gick sa vidare bra. men jag sov verkligen ingenting inatt for att det gjorde sa jalva ont. Men jag bet ihop och akte ner till internet cafet med pappsen… Ajajaj.. Nagon som haft horselgangsinfelemmation forut ? Det ar den varsta smartan man nagonsin kan uppleva.. fyfan vad synd det ar om mig !

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES! Lisa Anckarman - RELEASE PARTY @BERNS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG We Are One - FREDRIKA TIPSAR OM MODE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *