fyfan vilken javla idiot

FYFAN VAD LACK JAG AR. Ciara bad mig kolla in vad tjockis Liza skrev om en dod person i sin blogg. Fyfan det maste varaa nagoting som inte star ratt till, blir du slagen eller valdtagen hemma eller har du en allvarlig forlssniongsskada eller tapade din morsa dig i golvet ? Vad ar det som ar fel ?

Att jorden kryller av respektlosa manniskor som vandaliserar mordar osv ar ingen nyhet..
Men att en femtonarig tjej nyligen mist livet sa tilltalar man ngn sa har ? Nejnejnej och ater nej.

Och mitt svar till Idioten ar.
Forsta dagen for mig i sverige nar jag kom hem fran en e4aveckor lang semester fran thailand. Sa kunde jag inte lata bli att ga till gronalund, bara for noje skull. Ga dit med tjejerna umgas ata och aka karuselller. Sa nar vi sitter pa ett par bankar och ater glass, sa ser vi tva tjejer (liza och hennes kompis) med kattstreck en kofta som ar uppknappt sa man blottar hennes feta mage. Sa gar vi fram till henne for att driva lite och sager. Gud vad fint sminkad du ar hur gammal ar du. Hon sager att hon ar 92a ? Halla och du ser ut sa ar 2008 ? Herregud.. Aja sa visar hon en liten coalbruk (33 cl) som hon hade fyllt fran forldrarnas barskap. Halfull halften cola halften "sprit". Hon och hennes kompis hade delat och hon pastog sig "det ar forsta gangen jag ar full har pa gronan" och jag som ar sa himla elak sager "gud vad smal du ar" med ironi i rosten sa sa hon. " ja jag vet jag var jatte tjock forut haha" . Och sa sa hon "hejda brudar nu ska vi aka poppis, hoppas att vi far karatefylla iiih". Fyfan jag onskar att det var du som ramlade framfor taget, fast du kankse skulle fungera battre som bromskloss ?

 

Det ar inte ens ngn ide att forska svara sig sjalv, dar skamde du ut dig.
Jag vet att alla tycker som mig i det hara laget

(Visited 1 times, 1 visits today)

65 Comments

 1. Joel april 5, 2009 at 7:51 e m

  Shit vilken Biatch !

  Reply
 2. CIARA THE OG april 5, 2009 at 7:52 e m

  ASSÅ ÅÅÅÅH MAN BLIR SÅ LACK!! HAHAHA fett synd med det där på grönan…

  Bra Paow!

  Reply
 3. Anonym april 5, 2009 at 7:53 e m

  vad heter hennes blogg?

  Reply
 4. johanna april 5, 2009 at 7:54 e m

  "fast du kankse skulle fungera battre som bromskloss ?"

  HAHA

  Reply
 5. batman april 5, 2009 at 7:56 e m

  samma sak som att fjortisar inte respekterar om en emo hoppar framför tåget, då är det för en "en person mer eller mindre" och varför jag skrev som jag sa var för att det är grymt elakt mot samhället & anhöriga att hoppa framför tåget. tågschauffören måste ju gå till psykolog och bli sjukskriven ett bra tag innan han/hon någonsin kan sätta sig i ett lok igen. sen så är det ju inte så kul för föräldrarna att få sin dotter i tusen delar. och staten får betala massor med pengar för ersättningsbussar och folk som plockar upp hennes likdelar och undersöker fallet. om jag tar mitt liv så väljer jag ett bättre sett för resten av världen, det är bara att ta 20tabletter och sen somna in då slipper samhället besväras av mig. och det där från i somras så har du vridit lite på sanningen och det vet både du & jag.

  Reply
 6. natasha april 5, 2009 at 7:56 e m

  fan vilken hoe haha ;O

  Reply
 7. natasha april 5, 2009 at 7:56 e m

  fan vilken hoe haha ;O

  Reply
 8. Anonym april 5, 2009 at 8:07 e m

  floozy din 92aäckel fjortis! varför var det inte DU???????????????????????? vilken jävla respektlös människa du är. ville du att hon skulle dö på ett annat sätt, var det de du menade? spelar ingen roll hur hon dog.. hon är DÖD, visa lite respekt din jävla fjolla! din fula fettofjortis

  Reply
 9. eöon april 5, 2009 at 8:10 e m

  vads heter hennes blogg`???

  Reply
 10. Amanda april 5, 2009 at 8:12 e m

  Självklart tycker jag att det hon skrev var oerhört respektlöst. Men samtidigt behöver sänka dig lika lågt trakka henne över hennes vikt. Var inne på hennes blogg och vad jag kan se på bilderna så ser hennes kropp helt normal ut. Alla är faktiskt inte lika smal som du Paulina. Men man är inte fet för det.

  Reply
 11. batman april 5, 2009 at 8:15 e m

  ja, varför var det inte jag? det handlar nog om att jag kan hantera mina känslor nykter som onykter utan att tycka livet suger så hårt att jag tar livet av mig, därför var det inte jag 🙂 men vem vet, jag kanske blir mentalt rubbad snart och gör något dumt som gör så att jag dör. nej jag menade inte att just HON skulle dött på ett annat sett, jag menade att det var onödigt att hoppa framför tåget och det anser jag i alla fall då någon tar livet av sig på ett sådant grym sett. detta var liksom inte något påhopp på Malin för att jag inte gillade henne, jag kände henne inte och det brukar jag inte göra med dom andra som hoppar framör tåg heller.

  Reply
 12. mickie april 5, 2009 at 8:23 e m

  Åherregud.. Blir seriöst illamående när jag läser det där!!! Vilket äckel som skrev sådär!!!! :O :O Hon har ju problem, stackarn alltså. Håller med dig paulina, som alla andra.

  Reply
 13. carro april 5, 2009 at 8:28 e m

  ofyfan säger ja bara! hur i satan kan man sjunga så lågt som den flickan? de är ju helt sjukt. hon kan ju verkligen int må bra eftersom att hon skriver sådär, som att de inte ens va nån stor grejj.

  blir så jävla förbannad på folk som inte kan respektera döden. om det hade varit hennes kompisar hade de varit en hel annan sak, och de hade varit massa depp inägg i hennes blogg, men nu när de inte va nå hon kännde så gör de ju inget" bara en mer eller mindre fjortis, ellerhur? joo visssstt säger ja bara!. ska du inte vara lite mer ego din jävla äckliga unge som ens täker tanken att skiva så? fyfan för dig

  Reply
 14. adelina april 5, 2009 at 8:31 e m

  men shit :O sån idiot, USCH !

  Reply
 15. batman april 5, 2009 at 8:38 e m

  jag mår finemang! det är inte en sån stor grej för dom som inte kände personen, jag menar 5personer dör varje veckan genom självmord framför lokaltrafiken, har ni medlidande för alla dessa som dör varje vecka? och när det är ett emo som hoppar bryr sig ju knappt en jävel bara för att det var en emo.

  Reply
 16. Anna april 5, 2009 at 8:40 e m

  nae, det där är inte okej någonstans.

  Reply
 17. elli april 5, 2009 at 8:41 e m

  jag kände inte malin, men shit. hur kan man sjunka så jävla lågt att man ens skriver så? att det enda som är jobbigt var att man måste vänta på ersättningtåg? jag vet inte vad som hände och det är nog inte många som vet det heller. endel säger att det var en olyckhändelse och att hon ramla, och de andra säger att det var med flit. jag vet inte vad jag ska tro men det spelar ingen roll hur det hände för det är så jävla respektlöst att skriva sådära. förstår dig faktiskt inte för du måste ju ha något seriöst problem?

  Reply
 18. CIARA THE OG april 5, 2009 at 8:44 e m

  Vad får dig att tro att vi inte skulle bry oss om det var ett emo?! :S Död som död människa som människa.

  Reply
 19. Sanna april 5, 2009 at 8:49 e m

  Tyvärr så finns de idioter.

  När de själva någon gång kommer förlora någon nära eller bekant så kommer deras ögon att öppnas!

  Men man ska väl visa respekt ändå, herregud!!

  Reply
 20. Ellie april 5, 2009 at 8:57 e m

  haha bra sagt paulina!

  Reply
 21. Sanna april 5, 2009 at 8:58 e m

  Herregud. Hur hjärtlös får man vara?

  Du behöver dock inte sänka dig till hennes nivå paow.

  Reply
 22. CIARA THE OG april 5, 2009 at 9:06 e m

  Paulina har inte sjunkit till Lizas nivå, Lizas nivå är verkligen låg i det här fallet.

  Reply
 23. Anonym april 5, 2009 at 9:07 e m

  jag fattar fortfarande inte. vad var det elaka i det där ?!

  Reply
 24. Anonym april 5, 2009 at 9:11 e m

  hur kan man vara så jävla okänslig?????? asså fan vad förbannad man blir eller , även om det hade varit en gubbe skulle jag aldrig sagt sådär .. och nu handlade det om en flicka som har hela livet framför sig …. idiot är vad hon är!!!

  Reply
 25. linda april 5, 2009 at 9:46 e m

  Fyfan vilket äckel! Sånadär borde slaktas, så jävla respektlöst!

  Reply
 26. Amanda april 5, 2009 at 9:52 e m

  Jag råkade skriva lite fel tidigare. Naturligt vis anser jag att det som Liza skrev var oerhört hemskt, elakt och respektlöst, man gör inte så. Hon sjönk oerhört lågt. Jag förstår därför att Paulina blev arg och irriterad som många andra. Men tyckte att det var onödigt att trakka henne över hennes vikt, när så vitt jag kan se på hennes blogg är hon normalvikig.

  Reply
 27. Amanda april 5, 2009 at 9:55 e m

  Jag råkade skriva lite fel tidigare. Naturligt vis anser jag att det som Liza skrev var oerhört hemskt, elakt och respektlöst, man gör inte så. Hon sjönk oerhört lågt. Jag förstår därför att Paulina blev arg och irriterad som många andra. Men tyckte att det var onödigt att trakka henne över hennes vikt, när så vitt jag kan se på hennes blogg är hon normalvikig.

  Reply
 28. Amanda april 5, 2009 at 9:59 e m

  Jag råkade skriva lite fel tidigare. Naturligt vis anser jag att det som Liza skrev var oerhört hemskt, elakt och respektlöst, man gör inte så. Hon sjönk oerhört lågt. Jag förstår därför att Paulina blev arg och irriterad som många andra. Men tyckte att det var onödigt att trakka henne över hennes vikt.

  Reply
 29. Amanda april 5, 2009 at 10:00 e m

  Sorry om jag råkade skriva min kommentar flera gånger, kunde inte se om den blev skickad 😛

  Reply
 30. Nathalie april 5, 2009 at 10:03 e m

  Det där var riktigt jävla lågt. Jag fattar inte hur man kan säga så. Har man ingen skam i kroppen? Nej, det där var inte okej.

  Fy fan jag mår illa av sådana människor. Så sjukt respektlöst.

  Ofta hon inte kan tänka längre än näsan sträcker sig? Jävla äckel…

  Reply
 31. Linnea april 5, 2009 at 10:04 e m

  herregud..

  Reply
 32. f april 5, 2009 at 10:37 e m

  "fast du kankse skulle fungera battre som bromskloss ?"

  HAHAHHAHA feeettt skööön xD

  Reply
 33. Josefine april 5, 2009 at 10:38 e m

  lite respekt får man faktist visa, hur mkt man än hatar en person! :O HON BORDE SKÄMMAS!

  Reply
 34. Anonym april 5, 2009 at 10:39 e m

  what goes around comes aroud!

  Reply
 35. elise april 5, 2009 at 11:03 e m

  har hon inget samvete den där människan? att hon ens kan sitta och skriva sådär, SÅ JÄVLA RESPEKTLÖST! hon skrev i hennes blogg "jag kände inte henne .." liksom och? man kan väl förfan visa lite respekt mot de som gjorde det. RIP Malin.

  Reply
 36. CARRO april 5, 2009 at 11:11 e m

  fyfan säger jag bara!

  jag kände henne som hoppade lite, och sådär skriver man fan inte. respektlöst om något!

  jag blir så jävla sur!

  Reply
 37. iza april 5, 2009 at 11:49 e m

  Vad har hon för fel i sitt huvve ?! Jag önskar VERKLIGEN att det var hon som ramlade / hoppade , btw är det någon som vet om hon ramlade eller hoppade? , rest in peace tjejen .

  Reply
 38. jannikaoelin april 6, 2009 at 12:20 f m

  fyfan vilken idiot, de e såna som henne man kan gå miste om istället . förlåt men sånt där gör en så grymt irreterad. visa respekt istället. vila ifrid sötaste malin !

  Reply
 39. NATHALIE KARLSSON april 6, 2009 at 12:23 f m

  ÄRU HELT JÄVLA DUM I HUVET ELLER?

  VISA FÖRFAN RESPEKT MOT MALIN DIN IDIOTJÄVEL !!!!!

  vila i frid malin (L)

  Reply
 40. Anonym april 6, 2009 at 12:23 f m

  tänk om "batman" bara kunde slut komentera om de bara kommer en jävla massa skit o påhopp ur käften på dig :S

  Reply
 41. Balle april 6, 2009 at 12:26 f m

  Den tjejen som skrev kommer åka på stryk en vacker dag, vänta & se

  Vila ifred Malin, du är våran ängel <3

  Reply
 42. Mickis april 6, 2009 at 12:31 f m

  Men alltså hur fan kan man skriva sånt här och du batman du är ju sjuk i huvudet,så jävla störd !

  Reply
 43. emmy april 6, 2009 at 1:15 f m

  att man ens kan säga så om en person som dött. då mår man inte bra. blir ledsen bara jag ser att någon ens kan skriva något sånt. fyfan säger jag bara. Spelar ingen roll vem det är man man skriver inte så. Och om du nu är så jävla dum i huvudet så du gör det får du förfan skylla dig själv om folk reagerar negativt emot dig. vilket jag inte tycker är ett dugg konstigt. tänk om du dog och någon skrev en sån text som du gjorde. alltså jag är så arg nu så jag vet inte ens vad jag ska säga! trodde inte det här om dig liza, fyfaaan!

  VILA I FRID MALIN!

  du var en underbar person <3<3

  Reply
 44. bLÖH! april 6, 2009 at 9:15 f m

  Gaaaaaaaaah! Jävla bajshora då!

  Snacka om idiot! Hur fan kan hon skriva så?

  Kände inte Malin men whatever självmord är verkligen ingenting o "skoja" om.

  Asso tänk om de va hon som dog o någon skrev så om henne. Då hade ju säkert hon reagerat.

  Asso hon kan dra åt helvete!

  Jävla iskalla BITCH!

  Reply
 45. Camilla april 6, 2009 at 10:45 f m

  Fattar inte hur vissa människor kan vara så hjärtlösa.

  Reply
 46. Anonym april 6, 2009 at 11:16 f m

  Försök att sätt er in i hur ni själva skulle känt det om någon skrev så om någon i din omgivning som dött. Oavsett hur, var och när.

  Otroligt infantilt att över huvudtaget yttra sig om en annan människas problem och problemlösningar.

  Reply
 47. Emma april 6, 2009 at 12:35 e m

  Hemskt att folk kan skriva så! :/

  Reply
 48. Melina april 6, 2009 at 12:49 e m

  Asså jävla idiot! En 15årig tjej har nyss tagit livet av sig, då kan hon fanemig inte mått bra OCH DU KLAGAR ÖVER ATT DU MÅSTE TA ERSÄTTNINGSBUSSEN HEM?!

  Reply
 49. natalie april 6, 2009 at 1:59 e m

  hur jävla dum i huvet får man vara egentligen? man snackar inte ngn som har dött, det kallas att visa respekt

  Reply
 50. Emilia april 6, 2009 at 2:08 e m

  Jag tycker vi borde binda fast din bästavän på ett tågräls och låter henne bli överkörd. Sen ska vi hacka en jävligt massa på dig, DÅ vet du hur de flesta av oss känner oss. Ursäkta om jag låter värsta respektlös men jag är så äckligt sur på hur du kan skriva någotning sånt här. Du är så jävla ful lisa, äcklig och patetisk. Så nu sitter du här och klagar över hur du var tvungen tt ta ersättningsbussen och att dina strumpyxor för 98 spänn gick sönder. Vaddå, är så s jävla fattig så att du inte har råd med att köpa ett nytt par? så jävla vidrigt betende av dig. hoppas du hamnar i helvetet.

  Reply
 51. Melina april 6, 2009 at 3:04 e m

  Dessutom skriver du att "en fjortis hade hoppat framför tuben" det ska ju verkligen komma från rätt köft du är största jävla orrefjortisen jag sett man tycker fan synd om dig som viker ut sig på din blogg för att få läsare. Och att dina tights från hm gick sönder, STACKARS DIG säger jag bara. Du är riktigt jävla sorglig

  Reply
 52. Sofia april 6, 2009 at 4:16 e m

  Det hon skrev är jävligt fel.

  Men det du skriver om henne är också jävligt fel.

  hur tänker du när du sitter o skriver

  "blir du slagen eller våldtagen hemma eller har du en allvarlig förlssningsskada eller tapade din morsa dig i golvet"

  Det finns folk som blir utsatta för övergrepp hemma. Det är FAN INGET ATT SKOJA OM! Fattar du de!?

  Det är precis lika jävla illa !? Eller vad tycker du !?

  och att hon är fet ? då kan jag säga att du är så smal så att det är äckligt… same shit ju.

  Väx upp istället och se världen utanför din lilla bubbla du lever i.

  Reply
 53. anna april 6, 2009 at 4:22 e m

  du är lika låg din fjolla!

  Reply
 54. Amelie april 6, 2009 at 5:30 e m

  "fast du kankse skulle fungera battre som bromskloss ?"

  HAHA, så klockren!

  Reply
 55. Anonym april 6, 2009 at 9:37 e m

  Jag bryr mig väldigt sällan om vad folk tycker även om det är ren idioti och rent bullshit som kommer ur deras munnar, men när man agerar och skriver något sådant respektlös om någon som faktiskt dött lackar jag ur totalt. Jag förlorade själv en vän nyligen och det finns få saker man kan säga som är så pass omoget och respektlöst som att vanheda någon som just dött. Denne någon som dessutom publicerat detta förtjänar en rejäl utskällning och föreläsning om respekt och om när var hur man bör hålla sin åsikt för sig själv. Kanske även en fet käftsmäll.

  Bra att du tar upp det i bloggen, mycket bra. Ha en fortsatt bra kväll.

  Isabellé

  Reply
 56. ida april 6, 2009 at 11:26 e m

  ASSÅ SHIIET, FAN VAD LACK JAG BLIR!!! vad fan tänker människan med? som om hennes fucking strumpbyxor va mera värda en malin bara för att hon va fjortis enligt henne. asså irriterad jag blir. och ja alla tycker som du

  Reply
 57. Mari april 7, 2009 at 2:11 f m

  Fyfan vad skev du är. Så jävla skev.

  Helvete jag mår illa av dig.

  Reply
 58. linnea april 9, 2009 at 12:06 f m

  Helt allvarligt vad är det som är så fel med hon skrivit? eftersom jag måste hålla med hon delvis i texten men jag omformulerar det så here it goes : Jag tycker det är sjukt att alla skriver att vi ska visa respekt till malin, men hon visade ingen respekt för hon/han som körde! ni tänker inte på det va? ni tänker inte på att tågchaffören inte kommer kunna gå tillbaka på sitt jobb på väldigt väldigt länge för tänk er själv att ni ser någon stå/ligga på tågrälsen och du hinner inte stanna så du ser hur du kör på en liten flicka som säkert har hela livet framför sig! Tänk vilken ångest man ska ha då, och nu får väl alla hata mig om ni vill men det är tattar-aktigt och ta livet av sig så det drabbar andra människor som inte ens har någonting med det hela att göra.. Men må hon vila i frid iallafall.

  Reply
 59. Anonym maj 12, 2009 at 1:51 e m

  hur mycket ni än bråkar så kommer aldrig malin tillbaka..:'/

  Reply
 60. sofia maj 12, 2009 at 8:54 e m

  vilka jävla respektlösa människor en fin människa dog..

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *