Glad Påsk !

Hej allihopa sovit gott ? Sälv har jag sovit sådära, Dessie snarkade som en liten gris och så pratar hon i sömnen ! Förut innan jag åkte reste hon sig upp och sa " Är korv på pizza gott ?" … Haha jätte söt, men hon frågar så sjukt konstiga saker. Och så har jag jätte ont i halsen. Men det är väl endå för att det är så sjukt kallt i sthlm. *fryser*.. Medans ni njuter av värmen så fryser jag =(..

Aja nu ska vi fira påsk, vi ska upp och köpa suschi. Muums ! Jag är inte så mycket för påskmat. Menmen, nu ska vi gå och jobba lite på brännan i ett solarium.. *hihi* Som ni märkte blev jag inte överdrivet brun i Thailand.. Jävla pigment, jag har fått pappas bleka pigment, och mammas mörka hår. Fan !

Hoppas att ni har en riktigt glad påsk !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *