Landet

Hej alihopa,, förlåt för att jag inte uppdaterat jag känner mig hemsk ! Okej jag säger förlåt varje gång. Men vafan, jag har vart på landet. Kändes att det behövdes lite omväxling. Från storstäderna, och speciellt för Dessies del som aldrig vart på landet… typ. Vi har haft det jätte mysigt, och ätit glass i stora lass.. Eller tjaa, snarare chips,pizza,donken. Och så har vi lixom varit lite "stock" där. Inte kommit någonstans. bröööl =(. Men nu är vi hära, we are BACK !

Dessie och jag hade värsta ångesten för att hennes besökare inte hade gått upp. Snarare ner. Så vi gick och la oss jätte tidigt och gick upp tidigt typ kl 12 ? (ifrågesett inte det det är faktikst tidigt för oss…!) Men nu ska hon blogga. Puss värdens bästa läsare !

(Jag och Dessie hade lite kareoke, laddar upp det senare. Tyvärr var inte kameran framme speciellt mycket)
… Sorry !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *