Ja jag vet att jag tjatar om allt just nu. Men jag älskar sverige ! Det är ungefär som att jag somnat i ett soalrium och sen drömt en dröm ! Som säkert alla redan vet om så träffade jag Hanna Castell, som jag inte pratat med på mer en ett halvår, så ses vi på en liten ö i thiland. Badar oc h super, sitter i den vita stranden. Göra Nakenbad i det blåvattnet och ragga på killar. Och Suppis, som jag knappt pratar med i Sverige träffade jag. Som jag till och med v isaade mig utan smink för.. Sjukt asså.. Som ingenting har hänt, jag have don´t miss a thing. Nästan då..

Så sjukt kul ! Gosh så glad jag är !
Folk kan snacka, men folk står aldrig för vad dom säger. Men det gör jag,
 JAG ÄLSKAR DESIRÉE DIARÉÉ NILSSON !Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *