Mina forsta mygbett… typ

Jo fyfan vad manga mygbett jag fick igar, saker 20 st. Jag som i vanliga fall nastan aldrig far mygbett. Inte i Thaialnd eller inte i sverige. Och om man vill undvika myggbett, sa dusha mycket. For det forsta sa gillar inte myggorna "lukten" av te. duschcrem eller shampoo. Det fettlager som bildas pa kroppen nar man inte dushar gor sa att myggornas (vet inte vad det kallas) som dom sprutar in for att gota blodet "mjukare" det ar det som kliar. Sa dusca mkt, runt tva ganger om dagen. Och jag som inte hade dushat pa en dag.. Pga av att vattnet pa hotellt var trasigt. Usch det ar ritkigt ackliga djur.


Sa hara ser mitt ben, eller snarare mina ben.. ut nu.. Inte skont.
Posted in: Livsstil
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *