Pattaya staden som aldtig sover ?

Klockan borjar narma sig 3 har nere. Eller ska man kankse saga upp ? Muskien danar utanfor och allting ar som vanligt. Alla ladyboayare som visar sin nygjorde mus och skriker "looook my puss" lite sjukt faktikst. Men jag mnaste erkanna att dom ser sjukt mycket battre ut en tjejerna, dom ar langa och extremt mana om sitt utseende. Sa otroligt gulliga !
Ni som undar varfor jag aldrig sover ? Imorogn sa kan jag forklara for er varfor det inte gar att sova dar vi bor !
I Thailand sa verkar alla manniksor nattpigga for den delen, dom tycker ju inte om att vara ute i solen. Och bli bruna?! Huum.. Varden ar allt bra konstig ibland. Vi var och kollade pa "modeller" forut. Langa kritvita, helt pudervita i ansiktet. Seriost hur snyggt ar det ? Lite farg borde man val ha ? Dom lagger sakert ner miljoner i sitt liv bara for att dom vill bli vita. Funkar det ? Nej inte ngt vidare..

(Visited 7 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Linnea april 5, 2009 at 11:37 e m

  hellre brun än vit ^^

  Reply
 2. anna april 6, 2009 at 12:58 f m

  aa, lite brun ska man vara 🙂

  Reply
 3. Olivia april 10, 2009 at 11:30 e m

  och de tycker säkert att vi svenskar är konstiga eftersom vi lägger ner "miljoner" på att vara bruna. Så fel det kan bli.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *