pinsamt varre bruden.

.. for det forsta sa smutsar du ner mitt namn. Min mark, och famforallt min bastavan. Om du nu ar sa fattig sa att du inte har rad att kopa egna klader. Visst jatte synd. Men man SNOR inte fran en kompis. Sager att du inte kan traffa henne, skriver i din blogg att du aker in och hanger istan och visar dagens outfit med hennes klader. Inklusive mina. Om du inte ger tillbaka dessies saker nu ? No deal, jag kan fa ordning pa Dessie. Hon ar alldeles for snall. Men en sak kan jag lova dig bruden. Dessie saker ar tillbaka inom en vecka. Och framforallt du forkser starta "blogg wars" for att din daliga blogg ska bli kand ? Good luck din fula j*vel.

 image198
Och sa hara fin och cool ar hon. Inte jag som gjort om bilden. TUFFING
Posted in: Livsstil
Kommentarer (59)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *