plastikopration nasta ar ?

Som alla vet sa har jag en sne tand. Som jag maste plocka ut verenda tand i hela kaften for att fixa, for att jag har 3 tander utan vanliga tander under. Suck, tandvarden i sverige ar forjavlig. Det ar inte det att det ar ngt fel pa mina tander. Visst det ar ratt charmigt, men inte vidare snyggt. Jag och pappa pratade om en plastikopration, har i thiland (och ja deras "platsitkkiurger" har likadan utbildning som dom i sverige). Men for det behovs en remiss pa mina tandkort, hur man ska gora osv. Sa man far ett sant dara ritkgit hollywood leende ? For bara 10 000 kr. I sverige kostar det 60 000 varje ar for mig med tandstalling, och jag raknas ha det i ca 4a ar. Och nej jag far inte tandstalling gratis for det ar inget fel pa mitt bett. Tummen ner for svenska tandvarden ! Anser att det ar sjukt fult med tandstallning, aven om jag ar i stort behov av det. Men som jag anser att det lattaste billigaste och snabbaste sattet att skaffa tandstallning ar att plastikoperera sig med andra ord.Jessica Simsons som har enligt mode vardens. Vardens finaste tander. Perfekt tandrad osv. Sa bra blir det nog aldrig for min del.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *