plastikopration nasta ar ?

Som alla vet sa har jag en sne tand. Som jag maste plocka ut verenda tand i hela kaften for att fixa, for att jag har 3 tander utan vanliga tander under. Suck, tandvarden i sverige ar forjavlig. Det ar inte det att det ar ngt fel pa mina tander. Visst det ar ratt charmigt, men inte vidare snyggt. Jag och pappa pratade om en plastikopration, har i thiland (och ja deras "platsitkkiurger" har likadan utbildning som dom i sverige). Men for det behovs en remiss pa mina tandkort, hur man ska gora osv. Sa man far ett sant dara ritkgit hollywood leende ? For bara 10 000 kr. I sverige kostar det 60 000 varje ar for mig med tandstalling, och jag raknas ha det i ca 4a ar. Och nej jag far inte tandstalling gratis for det ar inget fel pa mitt bett. Tummen ner for svenska tandvarden ! Anser att det ar sjukt fult med tandstallning, aven om jag ar i stort behov av det. Men som jag anser att det lattaste billigaste och snabbaste sattet att skaffa tandstallning ar att plastikoperera sig med andra ord.Jessica Simsons som har enligt mode vardens. Vardens finaste tander. Perfekt tandrad osv. Sa bra blir det nog aldrig for min del.

(Visited 13 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Joel april 5, 2009 at 6:53 e m

  Tycker också att hon har så fina vita och raka tänder !

  Reply
 2. Malin april 5, 2009 at 6:56 e m

  Har aldrig märkt att du har nån sne tand?

  Visa på nån bild, har själv det så ..

  Reply
 3. Jenny april 5, 2009 at 7:07 e m

  Jag har inget hel på mitt bett heller men jag får min tandställning gratis. Vad konstigt!;)

  Reply
 4. Sanna april 5, 2009 at 7:22 e m

  Din snea tand är väldigt charmig :>

  Reply
 5. Anonym april 5, 2009 at 7:28 e m

  jag har en sne framtand -.- skitfult är det, men folk säger att det är gulligt, men sånt där hollywood smile är ju så himla fint..

  Reply
 6. E april 5, 2009 at 7:47 e m

  Jag skulle inte ha något emot raka vita tänder….

  Reply
 7. Anonym april 5, 2009 at 7:54 e m

  snälla. Byt header. Bilden på dig är inte så fin, ( förltå) din panna syns väldigt mkt. Också sen är den för ljus, alldeles för ljus.

  Reply
 8. Anonym april 5, 2009 at 7:55 e m

  snälla. Byt header. Bilden på dig är inte så fin, ( förltå) din panna syns väldigt mkt. Också sen är den för ljus, alldeles för ljus.

  Reply
 9. ELIX april 5, 2009 at 8:30 e m

  fin/fult med tandställning… humf. Beror nog på hur man bär upp den 😉

  Reply
 10. Anonym april 5, 2009 at 10:02 e m

  jessica är fett snygg

  Reply
 11. Anonym april 5, 2009 at 11:06 e m

  Om det inte är några egentliga problem med din mun och du vill bara att det ska bli snyggare i munnen får du självklart betala det själv! Varför ska personer som betalar skatt betala så du ska får lite snyggare tänder?!

  Reply
 12. Torun april 5, 2009 at 11:06 e m

  Om det inte är några egentliga problem med din mun och du vill bara att det ska bli snyggare i munnen får du självklart betala det själv! Varför ska personer som betalar skatt betala så du ska får lite snyggare tänder?!

  Reply
 13. mmm april 6, 2009 at 12:45 f m

  då borde du skaffa en såndär "osynlig" tandställning , du vet en sån som kenza har som sätts bakom tänderna istället, det syns ju inte alls 😉

  Reply
 14. Viktor. april 6, 2009 at 2:09 f m

  Du är fin som du är 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *