Provucerande

Att börja blogga i hopp om att bli stor funkar aldrig. I början så visste jag inte ens vem blondinbella var. Det enda som exiterade på internet var Playahead, och möjligtvis msn om knappt det. Sen läsarna gick uppåt, jag hade runt 1000 unika, och tyckte att det var ganska vanligt. Tänkte typ som om min  pappa beskriver det, en hel elverket kö ! Woho tänkte jag, sen så har det bara gått uppåt för min del. Jag klagade på att mina besökare gick ner till 5000 en dag i Thailand och min pappa utrycket sig " va fan din bortskämda unge, du har fan en hel fotbolls arena som läsre din blogg. Du kan inte förvänta dig att hela globen ska läsa den. Du får nog nöja dig med hovet".. Jo man blir bortskämd, folk viskar bakom ryggen på en. Man tror oftast att dom säger något taskigt. När dom menar typ "där e paow" tex..

Men nu ska jag komma fram till saken, en person man inte gillar. Vill man bara veta mer om.
Som nu tar jag ett exempel, en tjej som heter Frida Flakstad. Jätte söt och säkert snäll, hon är grym och står för vad hon säger. Men vi har nog alltid haft någonting emot varandra. Nu på senaste tiden  bråkar vi inte. Vi snackar inte ingenting. Men man mognar ju upp desto äldre man blir. Men jävlar vad jag måste erkänna (även om hon inte uppdaterar mycket, så FRIDA UPPDATERA..!) att jag tamejfan älskar henns blogg. Den är så sjukt bra ! Jag vet faktikst inte varför. Men det är i stort sätt den enda bloggen jag läser varje dag. Så är jag så irreterand, träkig eller bara allmänt blåst ? Huumm….? Man kan ju undra…

(en gammal bild på mig. Och ja jag vet, IAM HOT !)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (22)

You might also like

Josephine Qvist - Alexandra Nilsson - Jackor jag hade velat ha i höst.. Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?! Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *