Provucerande

Att börja blogga i hopp om att bli stor funkar aldrig. I början så visste jag inte ens vem blondinbella var. Det enda som exiterade på internet var Playahead, och möjligtvis msn om knappt det. Sen läsarna gick uppåt, jag hade runt 1000 unika, och tyckte att det var ganska vanligt. Tänkte typ som om min  pappa beskriver det, en hel elverket kö ! Woho tänkte jag, sen så har det bara gått uppåt för min del. Jag klagade på att mina besökare gick ner till 5000 en dag i Thailand och min pappa utrycket sig " va fan din bortskämda unge, du har fan en hel fotbolls arena som läsre din blogg. Du kan inte förvänta dig att hela globen ska läsa den. Du får nog nöja dig med hovet".. Jo man blir bortskämd, folk viskar bakom ryggen på en. Man tror oftast att dom säger något taskigt. När dom menar typ "där e paow" tex..

Men nu ska jag komma fram till saken, en person man inte gillar. Vill man bara veta mer om.
Som nu tar jag ett exempel, en tjej som heter Frida Flakstad. Jätte söt och säkert snäll, hon är grym och står för vad hon säger. Men vi har nog alltid haft någonting emot varandra. Nu på senaste tiden  bråkar vi inte. Vi snackar inte ingenting. Men man mognar ju upp desto äldre man blir. Men jävlar vad jag måste erkänna (även om hon inte uppdaterar mycket, så FRIDA UPPDATERA..!) att jag tamejfan älskar henns blogg. Den är så sjukt bra ! Jag vet faktikst inte varför. Men det är i stort sätt den enda bloggen jag läser varje dag. Så är jag så irreterand, träkig eller bara allmänt blåst ? Huumm….? Man kan ju undra…

(en gammal bild på mig. Och ja jag vet, IAM HOT !)

(Visited 13 times, 1 visits today)

22 Comments

 1. Victoria april 11, 2009 at 3:14 f m

  Länka hennes blogg? 🙂

  Reply
 2. emma. april 11, 2009 at 3:32 f m

  fin bild 🙂

  Reply
 3. Anonym april 11, 2009 at 9:45 f m

  vad heter hennes blogg ?

  Reply
 4. Sanna april 11, 2009 at 10:06 f m

  De var de mognaste jag någonsin har läst på din blogg 🙂

  Härligt tjejen!!

  Reply
 5. Vanessa april 11, 2009 at 10:16 f m

  naawww vad söt du var där! (:

  Glad påsk på dig paulina ()()

  Kolla gärna min blogg! 🙂 '.'

  Reply
 6. emelie april 11, 2009 at 10:38 f m

  sööt

  Älskar din blogg

  Glad påsk, Paulina! 🙂

  Reply
 7. Linnea april 11, 2009 at 10:59 f m

  du är sinnesjukt söt/snygg på denna bild 🙂

  älskar att du är hemma så det kan "bli som vanligt" med dig och dessie, älskar era bloggar 😀

  Reply
 8. anno april 11, 2009 at 11:16 f m

  söt 🙂

  Reply
 9. Hanna april 11, 2009 at 11:26 f m

  jag verkligen älskar den där bilden! du är så sjukt söt människa.

  Reply
 10. Anonym april 11, 2009 at 11:40 f m

  du liknar mycket carolina gynning

  Reply
 11. geniernaspekulerar.blogg.se april 11, 2009 at 12:48 e m

  geniernaspekulerar.blogg.se

  geniernaspekulerar.blogg.se

  geniernaspekulerar.blogg.se

  geniernaspekulerar.blogg.se

  geniernaspekulerar.blogg.se

  MYCKET BRA BLOGG!!!

  Reply
 12. Nadja april 11, 2009 at 8:17 e m

  Riktigt fin bild!

  Reply
 13. senne april 11, 2009 at 8:23 e m

  Länka hennes blogg:D<3

  Reply
 14. Anonym april 11, 2009 at 9:37 e m

  Gud vad jag älskar den bilden på dig,

  du är såå söt 🙂

  Reply
 15. gloriaelm.blogg.se april 11, 2009 at 10:24 e m

  gud va vacker du är 😀

  Reply
 16. Anonym april 12, 2009 at 4:45 e m

  det luktar luftens fajje,

  Reply
 17. Natasha' ♥♥ ∫ känd för den rosa bloggen april 12, 2009 at 10:44 e m

  Hej alla älskade som läser detta, jag vill att ni alla (eller rättare sagt ni söta som orkar) Tar sin tid och läser det senaste inlägget jag skrev om hur man ska se på sitt liv, inlägget är rätt långt, det handlar om saker jag gått igenom och hur man kan göra för att få det bättre i livet och så vidare, jag skulle uppskattat det väldigt mycket om just DU som läser detta tog din tid och läste igenom inlägget jag skrivit, du kan också kommentera och säga vad du tycker om det jag skrivit.

  Ha en bra kväll alla som läser detta ♥

  http://www.latimbella.blogg.se är min blogg

  och länken till inlägget är; http://latimbella.blogg.se/2009/april/utkast-hejsan-sotnosar.html#comment

  Reply
 18. Natasha' ♥♥ ∫ känd för den rosa bloggen april 12, 2009 at 10:44 e m

  Hej alla älskade som läser detta, jag vill att ni alla (eller rättare sagt ni söta som orkar) Tar sin tid och läser det senaste inlägget jag skrev om hur man ska se på sitt liv, inlägget är rätt långt, det handlar om saker jag gått igenom och hur man kan göra för att få det bättre i livet och så vidare, jag skulle uppskattat det väldigt mycket om just DU som läser detta tog din tid och läste igenom inlägget jag skrivit, du kan också kommentera och säga vad du tycker om det jag skrivit.

  Ha en bra kväll alla som läser detta ♥

  http://www.latimbella.blogg.se är min blogg

  och länken till inlägget är; http://latimbella.blogg.se/2009/april/utkast-hejsan-sotnosar.html#comment

  Reply
 19. rebecka april 13, 2009 at 12:03 e m

  gud vad fin bild på dig!

  Reply
 20. irma april 13, 2009 at 1:20 e m

  alla går in på min blogg o läser mitt senaste inlägg om dessie&&paow, angående det där om blattar o svennar! kommentera också vad ni tycker!! puss! / http://www.irmaalisic.blogg.se

  Reply
 21. Anonym april 13, 2009 at 9:43 e m

  så himla fin!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *