rasse ? nej skulle inte tro det.

okej, fel utrtyckade. Jag ar abolsut inte emot utlanskar pa ngt satt. Men jag gillar inte kinernas satt att leva pa. Ackliga manniksor.. Men tillbaka med det med muslimer arabar osv.. Visst finns det manga som har respekt, och nej det var inte "buddihister" dom kollar och sager "hello betuful" men inget mera. Stora tjocka gubbar som te.x sahdarabien inder och muslier och liknade folk med morkt har med mustash. DEt ar lite fel av mig att utrycka mig pa det sattet. Men om jag skulle anvanda utrycket (som jag anvander drf jag ar just i thailand, skulle inte anvanda det i sverige) det var en acklig svensk som kolla pa mig. Sa regarer ingen, och da menar jag verklgen ingen. Men nu var det just en kat acklig full fet arab som tog mig pa rumpaan. mer en sa vet jag inte. Sa ni skulle inte kalla den personen acklig som kom fram och tog en pa roven ?
(Visited 36 times, 1 visits today)

34 Comments

 1. Anonym april 2, 2009 at 10:21 e m

  har du gjort din rss ikon själv eller får man ha den?

  Reply
 2. I april 2, 2009 at 10:25 e m

  Hur fan vet du att det är en arab,gick du och gjorde frågestund med han eller och ba ah e du arab?hur gammal e du?..asså det fult det du säger,kränk inte andra..men du får fan ta konsekvenserna det du som går runt i KORT KORT och visar allt,det sjklart dom blir galna..plus en från SaudiArabien skulle ALDRIG I HELA SITT LIIIIV GÖRA SÅ..dem är de största muslimerna,verkligen visar respekt..och alla som har mörkt hår gumman,är inte araber..det finns araber MED naturligt LJUST hår och till o med LJUSA ÖGON..så snälla asså snacka nt bullshit..

  Reply
 3. Mix Archer april 2, 2009 at 10:29 e m

  Supersöt blogg, hoppas du hittar bra shopping i Thailand, Fd Miss Thailand, har varit runt en del o shoppat där

  Reply
 4. R april 2, 2009 at 10:29 e m

  fan va du är mobbad jag svär på allt. du säger att du inte är rasse ändå så snackaru massa grejer om kineser? vem fan e du för att dömma folk för deras religion?

  E han kåt på dig låt han va de, du får ta konsekvenserna om du går runt och visar dig.

  snacka inte skit för den enda som kommer FÅ skit är du tro mig. och jo de är visst folk som reagerar om en svensk tar på ditt arsle, de är bara fega för att de själva är svenskar.

  skyll dig själv.

  Reply
 5. filippa april 2, 2009 at 10:31 e m

  Kineser bor i Kina, brighthead =)

  Reply
 6. REBUC april 2, 2009 at 10:31 e m

  bruden du e helt blåst asså HELT blåst.

  vadå kineser?? HAHAH thailändare asså..

  du e bara blåst, du vet alla hatar dig. dom läser din blogg för o se hur mke du skämmer ut dig o kan sätta allt på att d e fett me folk ute efter dig nu 😉 du använder först ordet muslim, hur kan du veta om dom va muslimer? sen arab, hur kan du veta om dom va araber? SKITDUM. har du frågat eller? neehh juste.. du tror du e så grym, du e ba wb alla dom stora bloggarna, haha dig man kan sparka en gång du ramlar ner o bryter allt. försök inte komma me dina dumma bortförklaringar nu, alla har redan sett va du skrivit din dumma FJORTIS

  Reply
 7. Anonym april 2, 2009 at 10:33 e m

  svara på de där om rss ikonen tack:P

  Reply
 8. R april 2, 2009 at 10:33 e m

  orre filipa, vi snackar om alla nu idiot

  Reply
 9. IIIII april 2, 2009 at 10:37 e m

  Eller hur folk läser bara din blogg för och se hur mycket du skämmer ut dig..riktig WB-stor bloggare.

  Exat plus om du nu ogillar araber du vet väl att din 'Kompis' Sackarias är HALV ARAB..exat halv nordafrikan från Marocko..så sluta snacka bullshit :S

  Reply
 10. Mickis april 2, 2009 at 10:39 e m

  meen,vad är det för snack om att man får skylla sig själv om hur man klär sig.Om man vill klä sig så ska man väl kunna göra det utan att någnt tar en på röven? Det är ju liksom som att säga nej men hon hade sån utmanande klädsel så hon fick skylla sig själv att hon vart våldtagen.Och obs,kommentaren jag skrev nu har inget med araber eller nån folkgrupp att göra.

  Reply
 11. Mickis april 2, 2009 at 10:41 e m

  Meen,vad är det för snack om att man får skylla sig själv om hur man klär sig.Om man vill klä sig så ska man väl kunna göra det utan att någnt tar en på röven? Det är ju liksom som att säga nej men hon hade sån utmanande klädsel så hon fick skylla sig själv att hon vart våldtagen.Och obs,kommentaren jag skrev nu har inget med araber eller nån folkgrupp att göra.

  Reply
 12. Anonym april 2, 2009 at 10:44 e m

  Snacka inte sådär, vet du vad RESPEKT är? ÅÅH du är så äcklig, ful vet inte vad..Finns inga ord som beskriver hur illa jag mår när jag tittar på ditt fejk blonderade hår, dina SMÅ SMÅ SMÅ bröst som du pushar upp med säkert 10 vaddar och din äckligt smala fula ännu mer äckliga fucking kropp. Men även hur ful en människa än är, gäller även dig, så lär dig vad du använder för ord :S HUR FAN vet du att det var en arab som tog på din rumpa? Du verkar inte ha så bra koll när det gäller sånt eftersom du nyss sa att det bor kineser i Thailand. Våga inte öppna din käft en gång till

  Reply
 13. Anonym april 2, 2009 at 10:50 e m

  håller med! DET ÄR BARA MUSLIMJÄVLAR SOM ÅHLLER PÅ SÅ PRECIS SOM I VÅRAT RENA LAND SVERIGE! HÄR KOMMER DOM OCH SMUTSARA FUCK YOU MUSLIMER! VARFÖR ÄR NI HÄR?! TÄNK PÅ DET.. NI SKA VARA TACKSAMMA!

  Reply
 14. Anonym april 2, 2009 at 10:54 e m

  stå på dig

  Reply
 15. Anonym april 2, 2009 at 10:56 e m

  jag har aldrig blivit taffsad av en svensk, bara av utländssa.. troligen muslimer från typ irak, dom ser ut så iaf.. vette fan vad annars dom skulle vara, från kina eller? jävla retards..

  Reply
 16. shis april 2, 2009 at 11:07 e m

  folk med mörkt hår? ta reda på fakta innan du snackar. klart folk tror du är rasist när du säger så fast än du kanske inte menar det. finns massor av araber och "muslimer" som har blondt hår och blåa ögon.. och om någon taffsar på en klart man kallar den äcklig, men inte en äcklig muslim?

  Reply
 17. Anonym april 2, 2009 at 11:08 e m

  Men vet du varför alla blev arga? För att du sa ordet MUSLIM. Tänk innan du skriver. Jag är själv muslim (bosnisk) och ja, jag tog åt mig. Du får alla muslimer att framstå som idioter. Det finns olika muslimer, bosniska, arabiska etc. Samma sak med kristna, svenska, syrianska, amerikanska… Förstår du vart jag försöker komma? Och alla arab liknande män behöver inte vara araber eller muslimer. Kolla t.ex syrianer, det finns även spanjorer som ser ut så. Inget illa menat, men tänk på att inte lägga alla över en kant och uttrycka dig på vissa sätt. Många blir arga.

  Reply
 18. Anonym april 3, 2009 at 12:20 f m

  Paulina, jag var den som skrev den kommentaren, näst sista på inlägget Muslim.

  Jo visst är han äcklig! Men du sa det på helt fel sätt, och vad har hans religon med han själv att göra, som att säga en kristen man tog på mig(?!)

  Om någon taffsar på dig kan man kalla den vad som helst för svordom, men du behöver inte påpeka hans religon och säga att muslimer är äckliga?

  Såklart folk blir sura.

  Reply
 19. kicki april 3, 2009 at 1:24 f m

  De va svenskarna själva som tog emot invandrare så skyll på dom om ni ska ha nåt att skylla på!! Visst, de är fult när invandrare inte visar tacksamhet när sverige hjälper dom att komma ifrån sitt land under krig men även svenskar kan va idioter & rånar, misshandlar osv. De är inte bara invandrare som gör fel !!!!!!

  Reply
 20. Anonym april 3, 2009 at 1:25 f m

  De va svenskarna själva som tog emot invandrare så skyll på dom om ni ska ha nåt att skylla på!! Visst, de är fult när invandrare inte visar tacksamhet när sverige hjälper dom att komma ifrån sitt land under krig men även svenskar kan va idioter & rånar, misshandlar osv. De är inte bara invandrare som gör fel !!!!!!

  Reply
 21. Mari april 3, 2009 at 7:23 f m

  Folk med en stark tro skulle inte göra så emot dig. Buddhismen är enligt mig den allra vettigaste religionen så få inte för dig att dra ner buddhister, de utmärker sig inte speciellt och du skulle förmodligen inte ens se vem som var buddhist eller inte.

  Jag tycker inte om jallas, blattar som skriker och beter sig som idioter. Men jag gillar inte svenskar som beter sig så heller. Inse att det finns folk från alla kulturer och folkslag som kan bete sig lika svinigt som en annan.

  Du kan ju inte komma och säga att alla kineser torterar djur (du är förresten i Thailand). Isåfall kan jag säga att alla thailändska kärringar har käften full med tuggtobak som de spottar överallt bara för att jag har sett någon spotta tobak någonstans. Eller så kan jag väl säga att alla svenska tjejer är fjortisar eller förvuxna fjortisar. Eller varför inte att alla tjejer som är turkar eller liknande måste vara dumma i huvudet och skitjobbiga. Eller att alla ryska och thailändska tjejer är horor. Det fungerar ju inte, du drivs av fördomar.

  Allt du skriver saknar ju mening och grund. Dina åsikter har du fått ifrån någon annan, ifrån media och ifrån släkt, vänner och familj. Gubbarna var svin, visst. Men det är ganska svinigt av dig att hänga ut och spotta på religionen och etniciteten bara för att du är förbannad.

  Du är så jävla blåst och allmänt ovetande. Det är pinsamt. Försök att växa upp och mogna till lite, man kan inte vara 13 år föralltid.

  Reply
 22. Nadia april 3, 2009 at 6:41 e m

  Problemet är att det är deras kultur och inte deras religion – och du kan inte kategorisera indier, saudarabier och muslimer! Indinen och Saudarabien är länder, muslim är man om man tillhör en religion det är faktiskt en jättestor skillnad. Förstår dock precis va du menar du har bara generaliserat och blandat ihop två väldigt skilda saker – detta här händer vartenda tjej med om som åker utomlands, framförallt söder ut. Senast i sommras när jag va i Barcelona hade jag träningsvärk i långfingret av alla fck you jag va tvungen att ge till spanjorena – och vad jag vet så va de just de spanjorer,haha…. inte säger jag att alla kristna är äckelgubbar för det.

  Reply
 23. Anonym april 3, 2009 at 7:57 e m

  Haha, det är så roligt att läsa din blogg och alla dina kommentarer.

  jisses, tjejen, du har verkligen lyckats skämma ut hela kvinnosläkten 😛

  Reply
 24. Marre april 3, 2009 at 10:05 e m

  OJ jag trodde du snackade om att alla muslimer var respektlösa och äckliga. Nu blev det plötsligt bara en arab som tog dej på rumpan. Självklart är HAN då äcklig, inte alla muslimer eller araber

  Reply
 25. Anonym april 3, 2009 at 10:36 e m

  DU ÄR SÅ PINSAM. Det är väl förfan gubbjäveln som tafsa på dig som är äcklig och inte fan inte alla muslimer/araber som du säger. Sen så tycker jag att det är så jävla pinsamt hur du går klädd. Du har värsta push up och ja, du klär dig jävligt slampigt både. Jag fattar verkligen hur du kan klä dig så i Thailand (inte i Sverige heller) men det jag menar är att det är så sån STOR sexhandel där. Hur fan kan dina föräldrar tillåta dig göra sånt? Och tillåta dig att vara ute hela nätterna, supa och röka? Tycker synd om dig.

  Reply
 26. Anonym april 3, 2009 at 10:38 e m

  Sen så vill jag bara påpeka en grej till, muslimer har jättestor respekt. De går inte på strippklubbar, super, tafsar, knullar runt som *HOOOOST vissa andra.

  Reply
 27. Anonym april 4, 2009 at 2:27 e m

  ditt IQ står verkligen på 0, för de första kan du inte stava och för det andra så bor de kineser i kina och thailändare i thailand!!!!!!!!!! idiotiskahora

  Reply
 28. Anonym april 4, 2009 at 5:09 e m

  det är sant typ när man går i stan är det typ alltid utlänskarar som taffsar ellar gör ljud bakom en! klart man blir irriterad och säger saker, fast det har ju inte med deras relgion att göra heller,

  men det är ju offtast turkar araber m.m INGE ILLA MENAT

  Reply
 29. Linda april 7, 2009 at 5:38 e m

  Asså din jävla idiotiska bimbo! Hur fan kan du skriva att du inte är rasse när du generaliserar och skriver att alla kineser är äckliga. Jag blir så äcklad av idiotiska människor som du.. Hur kan du veta att alla kinerser är äckliga människor?

  pfff

  Reply
 30. Erica april 14, 2009 at 3:23 e m

  Jag blir seriöst helt paff när jag läser folks kommentarer här, om hur dom hotar dig och hur du får skylla dig själv att dom tog på dig pga din klädsel?! Vad är det för människor som skriver så?!

  Varför bryr dom sig så mycket över vad du tycker? Det här är DIN blogg, du skriver vad du vill! Och dom är ju egentligen jävligt dumma när dom skriver att dom läser bara för att läsa hur dom du är ect – DOM BIDRAR TILL DIN STATESTIK. Bra statestik = framgång! Så vore ja du, skulle jag bara tacka och ta emot och totalt skita i dom. MOGET av dom att sitta och skriva anonymt.

  Jag tycker du ska köra ditt race! Du är den du är. Vi är alla olika, punkt slut! 🙂 Go girl!

  And btw, hur många gånger har inte du blivid kallad dum blondin? Är inte det också förnedrande?

  Stå på dig!

  Massa Kramar Erica

  Reply
 31. Andreas april 18, 2009 at 2:31 e m

  haha är du dum? du befann dig i thailand och kallar folket där för utlänningar?

  fast det i själva verket är du som är blatte när du är där nere. förresten så eftersom du jämt uttrycker dig fel och till och med erkänner det, varför inte sluta uttrycka dig om sådana saker överhuvudtaget? du provocerar bara utan tillräcklig fakta, och det misstolkas hela tiden.

  och hur kan du säga "muslimer"? kallar du en svensk som gör något sånt för kristen? säger du då "jag stör mig på alla kristna… osv"? det är en religion lilla du. och det finns väl lika många äckliga svenskar som det finns annat folk.

  lägg ner fördomarna, klart somfan jag också har fördomar mot folk och jag förstår dig till viss del men du uttrycker dig så extremt fel så du dumförklarar bara dig själv!

  inte minst genom att kalla thailändare för kineser.. som att kalla dig ryss eller rumän, bara för vi nästan gränsar med ryssland och rumäninen ligger också i europa. tänk dig för och yttra dig inte när du vet att du bara gör fel!

  Reply
 32. Jasmine maj 19, 2009 at 11:05 e m

  NEJNEJ det finns inte äckliga Svenska gubbar som dricker folköl och tafsar IDIOT!!!

  Reply
 33. Anonym juli 3, 2009 at 2:58 e m

  i Indien är man sikh eller hindu och männen "tafsar" för att du ser ut som en hora. kvinna du skämmer ut Svenskar!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *