Solarium + sushi

Idag har jag & Dessie solat solarium.. TVÅ GÅNGER ! Gosh hon är svart, jag skojar inte.. För blond och för brun, snyggt ! Jag blev också jäkligt brun. Jag blir brunare 1 timme i solariumet en vad jag blir två månader i Thailand.. Noot good ! Fast jag pressade inte speciellt mycket dära iförsig. Måste blogga snabbt för jag och Dessie ska till mitt landställe i årsta havsbad. Vi ska grilla och bara mysa ! Sjukt nice. Kommer därför inte blogga speciellt mycket mera idag för att jag inte kommer att ha lika mycket tillgång till datorn..

Dagen började med att Dessie väckte mig, vi gick upp och käkade sushi och solade en halvtimme. Sen gick vi ut och köpte glass och låg och pressade vig "rökbänkarna" bakom trollbäcken . (Alla som går i kumlaskolan kallade det för de)..  Sen så gick vi hem till mig och dansade runt i trädgården. Så fick vi för oss att gå ut och sola igen. Sen nu så är vi hemma. Och här kommer lite härliga sommarbilder !


Låt bilden tala för sig själv. Jag hade nbäsblod

Mammas släktingTwini !Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *