Solarium + sushi

Idag har jag & Dessie solat solarium.. TVÅ GÅNGER ! Gosh hon är svart, jag skojar inte.. För blond och för brun, snyggt ! Jag blev också jäkligt brun. Jag blir brunare 1 timme i solariumet en vad jag blir två månader i Thailand.. Noot good ! Fast jag pressade inte speciellt mycket dära iförsig. Måste blogga snabbt för jag och Dessie ska till mitt landställe i årsta havsbad. Vi ska grilla och bara mysa ! Sjukt nice. Kommer därför inte blogga speciellt mycket mera idag för att jag inte kommer att ha lika mycket tillgång till datorn..

Dagen började med att Dessie väckte mig, vi gick upp och käkade sushi och solade en halvtimme. Sen gick vi ut och köpte glass och låg och pressade vig "rökbänkarna" bakom trollbäcken . (Alla som går i kumlaskolan kallade det för de)..  Sen så gick vi hem till mig och dansade runt i trädgården. Så fick vi för oss att gå ut och sola igen. Sen nu så är vi hemma. Och här kommer lite härliga sommarbilder !


Låt bilden tala för sig själv. Jag hade nbäsblod

Mammas släktingTwini !(Visited 41 times, 1 visits today)

28 Comments

 1. vendela april 11, 2009 at 6:51 e m

  snygga kläder ni hade 😉

  Reply
 2. Anonym april 11, 2009 at 6:53 e m

  gosh ni är förihelvete gjorda för varandra!

  Reply
 3. Carina april 11, 2009 at 6:56 e m

  Skitsöt klänning på den sista bilden (den vita)! 🙂

  Vart är den köpt?

  Glad påsk!

  Reply
 4. Anonym april 11, 2009 at 7:57 e m

  Ni 2 är riktiga Best Friends Forever 😀

  Söta också

  Reply
 5. johanna april 11, 2009 at 8:11 e m

  hej paow . såg på dessies blogg att du hade typ en assnygg "skjorta/jacka" såg inte riktigt var det var men den var svart.

  vart har du köpt den ? vilket märke å så ? 🙂

  du kan skicka ett mejl till mej eller svara här, ksulle va asschysst 🙂

  @hotmail.com”>[email protected]

  Reply
 6. Paris april 11, 2009 at 8:22 e m

  du har verkligen jättefina läppar =)

  Reply
 7. emma april 11, 2009 at 8:34 e m

  vart har du köpt dina solglasögon? sjukt snygga!

  Reply
 8. Anonym april 11, 2009 at 8:55 e m

  Hahah jag döööööööör palla SKÄMMA ut sig så jävla mkt! Ni skyller på oss blattar att vi använder ord som : bre joa osv asso stick mannen vadå chill? Som om det e svenne ord? asso ouuf & vilken jävla shusi ÄT DIN SVENSKA MAT KÖTTBULLAR & MAKARONER ISTL! asso mannen vet du ens själv vad du skriver & snackar om för det verkar nte så. '' Så nu är vi riktiga niggahs, så jäkla fint! I love it! =) '' Du e ju s jävla MOT oss BLATTAR VARFÖR VILL DU DÅ SE UT SOM OSS? svenskar är vita i hyn inte något annat + att folk tar illa upp kanske om du inte tänker på det din jävla rasist. ASSO GÅ Å HÄNG DEJ DIN ORRE. INNAN HELA JÄVLA SLÄCKET KOMMER & HÄNGER DEJ FÖÖRST!

  Reply
 9. Anonym april 11, 2009 at 8:55 e m

  Hahah jag döööööööör palla SKÄMMA ut sig så jävla mkt! Ni skyller på oss blattar att vi använder ord som : bre joa osv asso stick mannen vadå chill? Som om det e svenne ord? asso ouuf & vilken jävla shusi ÄT DIN SVENSKA MAT KÖTTBULLAR & MAKARONER ISTL! asso mannen vet du ens själv vad du skriver & snackar om för det verkar nte så. '' Så nu är vi riktiga niggahs, så jäkla fint! I love it! =) '' Du e ju s jävla MOT oss BLATTAR VARFÖR VILL DU DÅ SE UT SOM OSS? svenskar är vita i hyn inte något annat + att folk tar illa upp kanske om du inte tänker på det din jävla rasist. ASSO GÅ Å HÄNG DEJ DIN ORRE. INNAN HELA JÄVLA SLÄCKET KOMMER & HÄNGER DEJ FÖÖRST!

  Reply
 10. sadfdsfsd april 11, 2009 at 9:01 e m

  hahahah TROR DU SERIÖST EN SNYGG SVENSK TJEJ VILL SE UT SOM ENN BLATTE ? fyfaaan blattar är fula,

  Reply
 11. Anonym april 11, 2009 at 9:08 e m

  gaaaaaash! vad söta ni är tsm 🙂

  Verkligen som gjorda för varandra

  Reply
 12. Anonym april 11, 2009 at 9:50 e m

  Jag är 100% svensk, men du har så jävla fel som man kan ha. Det är för att invandrare inte får jobb och bra lön som dom tvingas flytta till t.ex Rinkeby och andra förorter, och då är det klart som fan att dom inte lär sig bra svenska och inte lär sig hur vi beter oss här i Sverige, eftersom dom tvingas bo med folk som inte är svenska från början. Dessutom skulle Sverige inte vara någonting utan invandrare, jag menar, vem skulle städa din skoltoalett? Vem skulle torka upp på golvet på ditt älskade Donken? Vem skulle köra tunnelbanan eller taxin? Det är sånna jobb invandrare får, och utan dom skulle du få promenera hem när du varit hemma hos Paulina och ''mysat''.

  Du kan ju inte ens skriva som en vettig svensk, när du har klarat av svenska kursen för 11-åringar så kan du komma tillbaka och klaga på invandrare. Men lär dig för fan att stava innan du klagar.

  Och en sista sak, du drar alla över en kam. Visst finns det invandrare som slåss och hotar folk, men det finns också invandrare som jobbar, betalar skatt och är lika svenska som dig och mig. Det finns exakt lika många svenskar som våldtar och slåss.

  1. Jag arbetar som kassörska och kan säga dig att blattarna är just dom man KAN LITA PÅ. Dom som snor är medelålders svenska föräldrar. Så nej, att blattar är den kriminella gruppen är endast för att människor som dig SER blattar och inte svennen som våldtar. Det är lätt att skylla på en ras.

  2. Du kommer inte bli slagen i Rinkeby, ett utmärkt exempel på det jag skrev ovan. Fördomar fördomar fördomar. Sitter jag och tror att en viss grupp är kriminell och ser just vad DEN gruppen gör och inte vad min grupp gör är det väl självklart att ja kommer hitta brister där, och även dom som aldrig har tänkt på att kriminella blir det för att dom, BLATTARNA klassas som kriminella av människor som dig. Det är ingen idé att försöka när det finns människor som er.

  Och gå till kyrkan på er skolavslutning! vad hindrar dig och dina svenska vänner? Det har blivit så för att flertalet vill att hela klassen ska vara i kyrkan på skolavslutningen, och du kan helt seriöst inte säga att en muslim bör anpassa sin tro efter en kristens. Att muslimen är borta från skolavslutningen har fått er att inte vara i kyrkan då, erat problem. och lägg märke till att du blandar utländska och muslimer. Utländska är alla som inte kommer ifrån Sverige. sist jag kollade var inte bara svenskar blonda och kortkort finns nog i andra länder än här. Kortkort finns i muslimska länder med för den delen, och det finns muslimer som kan ha kortkort, så tänk på vad du skriver nästa gång, folk kan ta illa upp.

  Du och Paulina inte ens går i skolan. Hur vet ni om ni inte får sjunga national sången då? Herregud. Jag bor i Akalla, nära till Rinkeby, Tensta etc. Min lillesyster som är 15 år går i en skola där 95% består utav invandrare och det är 300 elever. Förr förra veckan när dem hade lektion lektion hade en svensk kille tagit flera fyrverkerier och skjutit dem mot en lärare som fick flera skador i ansiktet och åkte in till sjukhuset, det var hans klasskamrater som hjälpte läraren då det hände. 5% är svenskar och det här händer! Skolan hade aldrig, ALDRIG vart med om det.

  Och du Desireé du är ju finsk? Du är också invandrare. Ska invandrarna bort här ifrån så är du den första som ska dra här ifrån ditt äckel.

  Reply
 13. Sandra april 11, 2009 at 10:38 e m

  jäklar vad lika ni är då! 😮 Ni ser ut som kopior i likadana kläder ju :O

  Reply
 14. rasist april 11, 2009 at 10:39 e m

  Hur kan du säga så om blattar, Det finns säkert skit många blattar som läser din blogg. Och tror du att dom kommer att fortsätta göra det eller, Det finns stökiga svennar lika mycket som det finns stökiga blattar. Det finns svenne killar som vill var blattar* Föresten det där du sa om att blatte brudar inte får ha kort kjol, Blattar får visst ha kjol men vi vill inte vara billiga… eller se ut billiga men vi får ha på oss exakt vad vi vill, en nyhet för dig eller ?

  Reply
 15. Neutral april 12, 2009 at 12:01 f m

  Det vi svennar måste lära oss är att bara för att blattar/turkar/kurder etc, snackar annorlunda och har annat urspring inte gör dom till mindre svennar. Dombor i sverige, dom flesta är födda här OCH ÄR DÄRMED SVENNAR. så klankar vi ner på dom klankar vi ner på oss själva. Och det ni blattar måste inse är att ni är SJUTTON gånger så rasistiska mot oss som vi är mot er, Snälla vi lever i samma land. Vad är problemet

  Reply
 16. Sepideh april 12, 2009 at 2:17 f m

  "Neutral"

  SKÖN DU E !

  Reply
 17. sarah april 12, 2009 at 6:24 e m

  haha söt du är med tampoonger i näsan 🙂 skulle vara roligare om du och dessie skrev om lite olika saker och inte hade samma bilder, men gillar bloggen 🙂

  Reply
 18. Anonym april 13, 2009 at 12:49 f m

  Vänd på era bilder …

  Reply
 19. Anonym april 13, 2009 at 12:50 f m

  Snygg outfit på den här sista bilden iallfall… var har du köpt den?

  Reply
 20. Anonym april 13, 2009 at 11:33 f m

  Hoppas ni blir lesbiska, tjocka och flyttar till kosovo eller någonting annat som ligger ännu längre bort. För vet ni? två små äckelfjortisar med eller mindre, skulle absolut inte skada

  Reply
 21. hanna april 13, 2009 at 1:02 e m

  va gulligt 😀

  Reply
 22. Anonym april 13, 2009 at 7:16 e m

  Var e klänningen du har på sista bilden ifrån? sjukt snygg!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *